Hyppää sisältöön

SORSAKLUBI: ROBIN PACKALEN

Uusimmissa julkaisuissaan poppia, hip-hoppia ja R&Btä yhdistelevä tähtiartisti tahtoo tarjota liveyleisölle upean shown, josta ammentaa iloa ja voimaantumista arkeen.   

Aika 10.12.2022 20.00

TilaTampere-talo, Sorsapuistosali

Robin Packalen Tampere-talo

Tietoa tapahtumasta

Liput 29 €, opiskelijat ja lapset 24 €
Meet & Greet 89 € (rajoitettu erä)

Meet & Greet -lippu sisältää:
– Aikaisemman sisäänpääsyn keikkapaikalle (klo 18.30 alkaen)
– Robin Packalen esittää pari biisiä akustisesti
– Tuotelahjan

Ovet auki klo 19, showtime klo 20
Ikäraja: S/K18
Liput myynnissä myös Tiketissä!

Sorsaklubi on Tampere-talon Sorsapuistosalissa pesää pitävä liveklubi, jossa syksyllä on luvassa tyylikästä poppia ja R&B-vaikutteista musiikkia sopivan aikaiseen soittoaikaan. Kaikki Sorsaklubin tapahtumat ovat ikärajattomia seisomakeikkoja, ja iltakeikoissa on erillinen K-18-alue. Laita siis räpylällä koreasti ja tule mukaan sorsajengiin!

Parhaillaan kansainvälistä uraa rakentava Robin Packalen on saavuttanut musiikillaan vuosien aikana yli 400 miljoonaa striimiä. Lisäksi hänet on palkittu neljällä Emma-palkinnolla. Uusimmissa julkaisuissaan poppia, hip-hoppia ja R&Btä yhdistelevä Robin Packalen tahtookin tarjota liveyleisölle loistavaa musiikkia ja upean shown, josta ammentaa iloa, energiaa ja voimaantumista arkeen.   

– Toivon, että liveyleisö nauttii sydäntensä kyllyydestä keikoista ja lähtevät niiltä kotiin onnellisina ja itsensä voittamattomiksi tuntien, kommentoi Packalen.  

Odotettu kaksiosainen kansainvälinen debyyttialbumi ”Rest In Beat PM ja AM” julkaistiin viime vuonna ja uutta musiikkia artistilta kuultiin maaliskuussa 2022 ”Goddess” -singlen muodossa.   

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

LIITTYVIÄ TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Viihdekonsertti

MIKAEL GABRIEL

Yksi Suomen suosituimmista ja valovoimaisimmista artisteista esiintyy Sorsapuistosalissa pesää pitävässä Sorsaklubissa.

/
  • Tampere-talo
  • Viihdekonsertti

ELASTINEN

Valovoimaisen artistin, tuottajan ja yrittäjän Elastisen musiikki soi radiossa vuodesta toiseen taajaan. Hän julkaisi uutta musiikkia keväällä 2022.