Hyppää sisältöön

”STILL GOT THE BLUES” -TRIBUTE TO GARY MOORE

Kitaristi Antti Kajander nousee pienen salin lavalle arvostetun espanjalaisen bändinsä, The Spanish Castlen sekä puhallinsektion kanssa juhlistamaan Gary Mooren musiikkia.

Aika 11.02.2023 19.30

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 29,50 €

Konsertti on siirretty uuteen ajankohtaan helmikuuhun 2023. Uusi konserttipäivä on la 11.2.2023 klo 19.30 (edellinen ti 15.2.22) Ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen ajankohtaan. Lippuvaihtoa ei tarvitse tehdä.

Antti Kajander & The Spanish Castle and friends ”Still Got The Blues” – Gary Moore -tribuuttikonsertti.

Kitaristi Antti Kajander nousee Tampere-talon pienen salin lavalle arvostetun espanjalaisen bändinsä, The Spanish Castlen sekä puhallinsektion kanssa juhlistamaan Gary Mooren musiikkia tässä ainutlaatuisessa konsertissa.

Konsertin materiaali tulee koostumaan kitaravirtuoosi Mooren bluesimmasta soolo-tuotannosta.

Näitä keikkoja ja kiertuetta olen miettinyt ja treenannut ehkä viimeiset noin 20 vuotta. Juuri tämä Mooren 90-luvun alusta alkanut bluesimpi kausi on aina puhutellut itseäni todella paljon.

Antti Kajander

Antti Kajander on aikoinaan Englannissa kitaraoppinsa saanut ja sen jälkeen monessa projektissa vaikuttanut kitaristi sekä laulaja. Kajander on esiintynyt mm. The Whon Quadrophenia-albumin dramatisoidun teatteriversion maailman ensi-illassa Cardiffin kaupunginteatterissa sekä vaikuttanut Lontoon blues-, rock- sekä jazz-piireissä. Viimeiset vuodet Kajander on kiertänyt Suomea ja Eurooppaa niin yhden miehen orkesterina kuin The Spanish Castlen kanssa.

The Spanish Castlen mudostavat Kajanderin lisäksi kaksi Andalucian työllistetyimpiin muusikoihin kuuluvaa muusikkoa, venezuelalainen rumpali Marcos Hostos sekä espanjalainen basisti Cañon Bass. Bändi on vaikuttanut tähän asti keikkaillen lähinnä Espanjan etelärannikolla. Helmikuussa 2020 bändi nähtiin ensimmäistä kertaa myös Suomessa, jolloin orkesterin keikat Lohjan Laurentius-salissa sekä Tuusulan Krapin pajalla saivat osakseen suurenmoista hehkutusta.

Tämän ainutlaatuisen konsertin ajaksi bändiin liittyy myös kosketinsoittajavelho Ilkka Joronen. Tampereella orkesteri vahvistuu myös puhallinsektiolla sekä taustalaulajilla.

Antti Kajander – kitara, laulu
Cañon Bass – basso
Marcos Hostos – rummut
Ilkka Joronen – koskettimet

Kesto noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Twig Beach Records

Anniskelu, Tampere-talon ravintola
Kuva: Riikka Vaahtera

Tiesitkö, että tässä esityksessä voit nauttia virvokkeita katsomossa!

Esityksessä on K-18 anniskelualue Pienen salin riveillä 12–17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!