Hyppää sisältöön

SUVI TERÄSNISKA – IHMISEN POIKA

Koskettavana tulkitsijana tunnettu Suvi Teräsniska halusi kiertueella lieventää ikävää ja kertoa omia tarinoita Yö-yhtyeen musiikista.

Aika 18.09.2022 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 39,50/37,50 €

SUVI TERÄSNISKAN IHMISEN POIKA -KIERTUEEN KONSERTIT JÄRJESTETÄÄN SYKSYLLÄ 2022

Suvi Teräsniska julkaisi vuoden 2019 elokuussa oman versionsa Yö-yhtyeen koskettavasta kappaleesta Ihmisen poika. Kappale oli Suvin edesmenneelle ystävälle ja mentorille Olli Lindholmille erityisen rakas.

Minulta on kovasti toivottu keikoille Yön kappaleita. Saan samalla itsekin purkaa ikävääni laulamalla ja kertomalla omia tarinoitani Yö-yhtyeen musiikista ja sen merkityksestä elämääni. Kiertueella haluan kunnioittaa itselleni rakkaita ihmisiä Yö-yhtyeen taipaleen varrelta. Matkan varrelle on mahtunut myös paljon hyviä ja iloisia asioita, joten toivon että konserteissa ei pelkästään vellota surussa vaan voidaan myös nauraa.

Suvi Teräsniska

Koskettavana tulkitsijana tunnetun Suvi Teräsniskan kaikki albumit ovat myyneet vähintään platinaa ja yhteensä hänen levyjään on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta.

Suvi haluaa olla mukana auttamassa vähävaraisia lapsia ja lapsiperheitä, joten siksi osa lipputuotoista menee Hope ry:n toiminnan ja erityisesti pienten lasten tukemiseen.

Seuraa Suvi Teräsniskaa:
Facebook
Instagram
www.suviterasniska.fi

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Warner Music Live

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tampere-talo
  • Musikaali, musiikkiteatteri

MIKAEL KONTTINEN: NEW YORK, NEW YORK

Nostalgisiin tunnelmiin meidät johdattaa hienosti svengaava kymmenen soittajan HT Combo solisteinaan komeaääniset Frank Sinatra -tulkitsijat Mikael Konttinen ja Martin Söderbacka.