Hyppää sisältöön

SWAP! Suomen suurin vaatteidenvaihtotapahtuma

SWAP! on Suomen suurin vaatteidenvaihtoon keskittyvä tapahtuma, jossa raha ei vaihda omistajaa – vain vaatteet.

Aika 14.10.2023 11.00

TilaTampere-talo, Sorsapuistosali

Nainen esittelee kirpputoritapahtumasta löytämäänsä vihreää juhlamekkoa
SWAP!:ssa vaatteet vaihtavat omistajaa – raha ei. Kuvassa Milla Lähteenmäki esittelee SWAP!-löytöjä viime vuoden tapahtumassa. (Kuvaaja: Miikka Ruohonen)

Tietoa tapahtumasta

SWAP! -vaatteidenvaihtotapahtuman sydän on valtava vaatteidenvaihtoalue, josta löydät hyväkuntoisia, tarkastettuja vaatteita, asusteita ja kenkiä erityisesti naisille, mutta myös miehille ja lapsille – tuo siis vaate tullessasi ja tee löytöjä toisten tuomisista. Vaatteidenvaihtoalueella on tarjolla vaatteita heti ovien avauduttua lauantaina klo 11 alkaen ja tarjonta täydentyy jatkuvasti päivän aikana – swappailun lomassa voit piipahtaa tauolla kahviossa, jossa on tarjolla suolaista ja makeaa.

Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille.

Voit tulla tekemään löytöjä, vaikka kaapistasi ei löydy swapattavia vaatteita, sillä jokainen kävijä saa ovelta kolme vaatteidenvaihtoseteliä!

Näin homma toimii

Vaatteiden ennakkokeräys järjestetään perjantaina 13.10. klo 14–18 Tampere-talon Puistolämpiössä. Voit tuoda vaihdettavat vaatteet myös suoraan tapahtumaan. Saat yhden vaatteidenvaihtosetelin eli SWAP! -setelin lahjoittamaasi vaatetta vastaan, kuitenkin maksimissaan 10 seteliä. Tuotavien vaatteiden määrää ei ole rajoitettu.

Huomaathan, että vaatteiden tulee olla hyväkuntoisia, sellaisenaan seuraavalle käyttäjälle sopivia. Myös asusteita ja kenkiä otetaan vastaan.

Tiesitkö?

SWAP! -tapahtumissa on käsitelty vuosien varrella jo yhteensä 8000 kg pirkanmaalaisten tarpeettomia, hyväkuntoisia, vaatteita. Laitetaan siis taas yhdessä vaatteet kiertämään!

Tapahtuman järjestävät Ekokumppanit ja Pirkanmaan jätehuolto yhteistyössä Tampere-talon kanssa.

Lisätietoja tapahtumasta ja yhteistyöpyynnöt:
Elli Kuusisto, elli.kuusisto@tampere.fi

tulevia tapahtumia