Hyppää sisältöön

TAIKURIT STAGELLA

Esitys siirtyy vuodelle 2024. Uudet esityspäivät ilmoitetaan myöhemmin. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen myöhemmin ilmoitettavaan esityspäivään.

Aika 05.02.2023 15.00

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Esitys siirtyy vuodelle 2024. Uudet esityspäivät ilmoitetaan myöhemmin.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen myöhemmin ilmoitettavaan esityspäivään.

Mahdolliset lippujen palautukset hyvitystä varten tulee tehdä 31.12.2022 mennessä.

Hyvitystavat: 

Rahapalautuksen ostetuista lipuista voi hakea Lippupisteen palautuslinkin kautta.
https://web.lippu.fi/palautus

Hyvitys Tampere-talon lahjakorttina
Lahjakorttihyvitystä varten lähetä viesti Tampere-talon sähköpostiin lahjakorttihyvitys@tampere-talo.fi 

Liput 44,90/39,90/34,90 €
Esitys soveltuu kaikille ikäluokille.

Suomen parhaat taikurit ennenäkemättömälle yhteiskiertueelle

Tammikuussa 2023 käynnistyvä Taikurit Stagella -Suomen parhaat taikurit –kiertue tuo neljä palkittua taikuria ennenkokemattomalle yhteiskiertueelle ympäri Suomen. Esiintyjinä Christian Engblom, Miika Korkatti, Risto Leppänen ja Markus Tervo.

Taikurit Stagella -Suomen parhaat taikurit –kiertue kokoaa Suomen parhaat taikurit häikäisevälle yhteiskiertueelle. Viihdyttävän taikashow’n jokainen taikuri on oman alansa huipputekijä -ja vähintään kaksinkertainen Suomen-mestari. Esityksessä yleisön mielenkiinto vangitaan sekä yllättävien soolonumeroiden että hämmästyttävien yhteisnumeroiden kautta. Luvassa on kaikenikäisille sopiva maailmanluokan taikashow!

Kiertueen kaikki neljä taikuria ovat huippuluokan viihdyttäjiä, joille taikuus on intohimo. Mestaritaikuri Christian Engblom tunnetaan maailmalla taikureiden taikurina. Omat temppunsa itse kehittelevä Engblom luennoi ja opettaa muita taikureita. Hän on myös ainoana suomalaisena fuulannut maailmankuulua yhdysvaltalaista taikurikaksikkoa Penn & Telleriä heidän nimikko-ohjelmassaan “Fool Us”.

Magikoomikko Risto Leppänen on Suomen hauskimpia ammattitaikureita, joka on tunnettu ainutlaatuisesta tavastaan yhdistää taikuuteen nopeata ja itseironisen terävää huumoria. Ympäri maailmaa esiintynyt Risto Leppänen sai viime vuonna suurta huomiota Brasiliassa hävitettyään yleisöltä Rio De Janeiron kuuluisan Sokeritoppa-vuoren.

Mentaalitaikuri Miika Korkatti on sanavalmis taikuri ja hauska mentalisti, joka voitti ensimmäisen suomenmestaruutensa vain neljän vuoden taikurikokemuksella. Korkatti sekoittaa esityksissään klassista taikuutta ja modernia psykologiaa. Uniikki lähestymistapa taikuuteen on tehnyt miehestä yhden maamme kysytyimmistä ammattitaikureista.

Vuoden 2019 Talent Suomi -ohjelmassa hurmannut Markus Tervo tunnetaan taiteellisesta ja kauniista taikuudesta. Taikuuden kirkkainta tulevaisuutta edustava viisinkertainen suomenmestari on myös Suomen taikurit ry:n puheenjohtaja.

Kun mestaritaikuri Engblom, psykologinen taikuri Korkatti, magikoomikko Leppänen ja taikuri Tervo yhdistävät voimansa, on lopputuloksena Suomessa ennennäkemätön taikashow.

Taikurit Stagella -Suomen parhaat taikurit –kiertueen järjestää RH Entertainment Oy.

Esityksen kesto on 2 x 45 min. Esityksessä on väliaika.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto RH Entertainment Oy

www.taikurit.com

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!