Hyppää sisältöön

TALLARI

Heidän repertuaarissa soi monipuolisesti kotimainen kansanmusiikki – perinteikkäällä poljennolla ja raikkaalla otteella.

Aika 09.09.2022 19.30

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 29 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 24 €

Tallari
Katri Haukilahti, viulu, laulu, avainviulu
Sampo Korva, mm. harmooni, kitara, 2-rivinen
Arto Järvelä, mm. viulu, mandoliini, esseharpa
Esko Järvelä, mm. viulu, harmooni, tenorikitara

Pelimannimusiikin kehdosta Kaustiselta käsin kansanmusiikkiyhtye Tallari on jo 35 vuotta pitänyt yllä suomalaisen juurimusiikin liekkiä sytyttäen arkistojen aarteet eloon ja luoden uutta. Vuonna 2019 yhtyeeseen Katri Haukilahden ja Sampo Korvan rinnalle liittyivät tämän hetken tunnetuimpiin suomalaisiin kansanmuusikoihin lukeutuvat Arto Järvelä ja
Esko Järvelä.

Uutta Tallari-kokoonpanoa kuultiin ensi kerran kesällä 2019 ja ensimmäinen levy, Luontua, nykyiseltä kokoonpanolta julkaistiin huhtikuussa 2021. Tallarin jatkuvasti uudistuva ja tilanteen mukaan taipuva peruskonserttiohjelma kattaa laajasti kotimaista kansanmusiikkia painottuen länsisuomalaiseen viuluvetoiseen traditioon, sisältää kaustislaisen perinteen ikivihreitä, yhtyeen omia klassikoita ja uusia sävellyksiä. Konsertissa kuullaan sekä instrumentaalimusiikkia että laulettuja kappaleita. Aina kun mahdollista Tallari vie kuulijat heidän omille juurilleen esittelemällä myös löytöjä kulloisenkin esiintymisalueen kansansoittajilta.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Kokonaisuus ei jätä kylmäksi, kun perinteiset kappaleet sekä uudemmat sävellykset soivat kuten Tallarilla soi – periksiantamattomalla svengillä

Kansanmusiikki-lehti 2/2021
Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Tulevia TAPAHTUMIA