Hyppää sisältöön

Tampere Beatles Happening -seminaari: Kenneth Womack (USA) & Chris Thomas (UK)

Kaksi kansainvälistä seminaarivierasta saapuvat keskustelemaan ikonisen brittibändin perinnöstä. Tervetuloa kuulemaan heidän mietteitä ja tarinoita kulissien takaa.

Aika 19.08.2023 12.00

TilaTuulensuun Palatsi, Tuulensuun Palatsi

Tampere Beatles Happening -festivaalin visuaalinen ilme, sinisävyinen tausta mustalla pyöreällä logolla.

Tietoa tapahtumasta

Liput 29 €

Kenneth Womack (USA)

“The Holy Grail for Beatles fans!” – Rolling Stone
The Beatles -asiantuntija Kenneth Womack on englannin ja populaarimusiikin professori Monmouthin yliopistossa New Jerseyssa. Hän on kirjoittanut tai toimittanut yli 40 kirjaa, mukaan lukien ”Long and Winding Roads: The Evolving Artistry of the Beatles” (2007), ”The Cambridge Companion to the Beatles” (2009), ”The Beatles Encyclopedia: Everything Fab Four” (2014), “John Lennon, 1980: The Last Days in the Life” (2020) sekä moniosaisen tutkimuksen, joka on omistettu The Beatlesin tuottajan George Martinin elämälle ja työlle.

Womack on vieraileva kirjoittaja monissa arvostetuissa julkaisuissa, kuten Slate, Billboard, Variety, The Guardian, The Independent, NBC New, Time ja USA Today. Hän on suosittu kutsuvieras ja pitää vuosittain noin 50 The Beatles -puhetta yleisölle ympäri maailman. Womack saapuu Tampere Beatles Happening -festivaalille kertomaan uusimmasta kirjastaan “Living the Beatles Legend: The Untold Story of Mal Evans”, joka ilmestyy marraskuussa 2023.

Uutuusteos on ensimmäinen täyspitkä elämäkerta Mal Evansista, The Beatles -yhtyeen rakastetusta ystävästä, avustajasta ja roudarista. Kirja perustuu Evansin päiväkirjoihin, joita ei ole koskaan ennen paljastettu. Evans menehtyi jo vuonna 1976 ampumavälikohtauksessa Los Angelesissa, mutta hänen sukulaistensa kautta nämä päiväkirjat ovat päätyneet Womackille ja näkevät nyt päivänvalon.

Chris Thomas (UK)

Chris Thomas työskenteli George Martinin alaisuudessa ”White Album” -pitkäsoiton äänityksissä vuonna 1968. Tuolloin vasta 21-vuotias Thomas teki sittemmin merkittävän uran muusikkona ja tuottajana: hänen yhteistyökumppaneitaan ovat olleet mm. Pink Floyd, Procol Harum, Roxy Music, Elton John, Paul McCartney ja The Sex Pistols. Tervetuloa kuulemaan tämän vanhan liiton musamestarin mietteitä ja tarinoita!

Tapahtumamuutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Ainakin vielä kerran Tampere Beatles Happening!

Pe–su 18.–20.8.2023
Tuulensuun Palatsi

Rakastettu Tampere Beatles Happening tekee paluun! Tällä kertaa ikonisen brittibändin perintöä juhlitaan Tampereen Tuulensuun Palatsissa. Vuoden 2023 festivaalilla saamme kokea neljä upeaa keikkaa, kaksi kansainvälistä seminaarivierasta sekä tietovisailua brunssin muodossa.

Festivaalipassilla (111 €) pääset nauttimaan tapahtuman tarjonnasta mahdollisimman monipuolisesti. sillä festivaalin kaikki keikat ja seminaari Tuulensuun Palatsissa kuuluvat hintaan! Voit myös hankkia yksittäisiä lippuja festivaalin keikoille ja seminaareihin. Tuulensuun Palatsin laadukkaaseen lähiruokaan panostava tapahtumaravintola on avoinna Tampere Beatles Happening -festivaalin yhteydessä. Maukkaan buffetruokailun sisältävät Show & Dinner -liput sekä sunnuntain brunssi tulevat myyntiin myöhemmin. Huomioithan, että Festivaalipassi ei sisällä ruokailuja.

Tampere Beatles Happening juhlistaa englantilaista The Beatles -yhtyettä, jota pidetään yleisesti kaikista vaikutusvaltaisimpana rock-yhtyeenä maailmassa. Festivaali järjestettiin Tampere-talossa kahdeksan kertaa vuosina 2010–2017, jolloin se keräsi vuosittain yhteen tuhansia The Beatles -yhtyeen musiikin ystäviä ympäri Suomen ja maailman.

Tuulensuun Palatsin ravintola

Hyvä tietää Tuulensuun Palatsin tapahtumista

Tuulensuun Palatsin tapahtumat järjestetään Tampereella Tuulensuun talossa, osoitteessa Hämeenkatu 30.

Tuulensuun Palatsin ravintola palvelee asiakkaita paikan päällä myös juomatarpeet huomioiden. Kysy lisää valikoimasta henkilökunnalta.

Tapahtumissa on käytössä numeroimattomat paikat sekä yhteispöydät, joihin sijoitetaan vähintään kaksi pienempää seuruetta. Henkilökunta ohjaa asiakkaat sisälle saliin.

Samassa tilauksessa ostetut paikat sijoitetaan samaan pöytään, isot seurueet lähekkäin. Emme pysty lupaamaan yhteistä pöytää/paikkoja lähekkäin, jos liput on ostettu eri tilauksissa.

Show & Dinner -pakettien ennakkomyynti päättyy 3vrk ennen esityspäivää, jonka jälkeen tilaukset suoraan ravintolasta: ravintola@tuulensuunpalatsi.fi

Pyydämme ilmoittamaan juomien ennakkotilaukset sekä erikoisruokavaliot suoraan ravintolaan: ravintola@tuulensuunpalatsi.fi

LIITTYVIÄ TAPAHTUMIA