Hyppää sisältöön

TARJA TURUNEN JA PENTTI HIETANEN – KAUNOTAR JA KULKURI

Tarja Turunen ja Pentti Hietanen ainutlaatuiselle yhteiselle konserttikiertueelle toukokuussa 2022 Suomen kirkkaimpiin laulajatähtiin luketuvat Tarja Turunen ja Pentti Hietanen yhdistävät...

Aika 09.05.2023 19.00

TilaTampere-talo, Iso sali

Tietoa tapahtumasta

Tarja Turunen ja Pentti Hietanen ainutlaatuiselle yhteiselle konserttikiertueelle toukokuussa 2022

Suomen kirkkaimpiin laulajatähtiin luketuvat Tarja Turunen ja Pentti Hietanen yhdistävät voimansa ensi toukokuussa toteutuvalla yhteiskiertueella. Kaikkiaan 13 konserttia ja kaupunkia sisältävän kiertueen ohjelmisto sisältää kummankin unohtumattomimpia sävelmiä.

Upean kansainvälisen uran tehnyt Tarja Turunen julkaisi viimeisimmän Closer to the Sky -singlensä, joka on täysin uusi aluevaltaus: tulevaa levyä on työstetty yhdessä saksalaisen edm-suuruus Torsten Stenzelin kanssa. Outlanders-nimellä kulkevassa projektissa ovat mukana myös muun muassa progejätti Yesin entinen kitaristi Trevor Rabin, Joe Satrian, Marty Friedman sekä Mike Oldfield.

Pentti Hietasen laaja-alainen ura upeiden ooppera- ja viihdeisävelmien tulkitsijana alkoi jo 1990-luvun lopulla, ja toden teolla mies on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin esimerkiksi Con Amore- sekä Rakastan elämää -albumeillaan.

Konsertin kesto n. 2h väliaikoineen

Konsertti on ikärajaton.
Muutokset mahdollisia

Tuotanto Loud´N Live Promotions Oy

TULEVIA TAPAHTUMIA

/
  • Tuulensuun Palatsi
  • Viihdekonsertti

AILI IKONEN

Suomen ykkösjazzlaulajaksi tituleerattu Aili Ikonen esiintyy Tuulensuun Palatsissa luottokvintettinsä kanssa.