Hyppää sisältöön

THE ARIANA GRANDE EXPERIENCE

Aika 10.09.2022 19.00

TilaTampere-talo, Pieni sali

Tietoa tapahtumasta

Liput 49,90/44,90 €

Sweetener – The Ariana Grande Experience 

Hyvinkäällä ja Tampereella syyskuussa nähtävä Sweetener – The Ariana Grande Experience on mukaansatempaava musiikkishow, joka juhlistaa maailman suurimpiin poptähtiin lukeutuvan Ariana Granden elämää ja musiikkia. Esityksessä kuullaan kaikki Ariana Granden suurimmat hitit ja lavalla nähdään myös kahdeksan taitavaa tanssijaa. Esityksen koreografia on saanut innoituksensa Ariana Granden alkuperäisistä musiikkividoista. 

Shown tähtenä nähdään englantilainen Leanne Kyte, jonka on sanottu paitsi näyttävän myös kuulostavan aivan Ariana Grandelta. Leanne on lumonnut yleisön neljän oktaavin äänialallaan sekä lavakarismallaan. Los Angelesin Young American’s College of Performing Arts -koulussa opiskellut Leanne on myös käsikirjoittanut Sweetener – The Ariana Grande Experiencen. 

– On mahtavaa päästä Suomeen esityksemme kanssa. Olen ollut aina Ariana Granden suuri fani. Ihailen häntä sekä artistina että inspiroivana roolimallina nuorille naisille. Ariana Granden silkkisen äänensävyn ja vaikuttavan äänialueen tavoittaminen on tarjonnut jännittävän haasteen tätä show’ta kehittäessäni, ja nyt kun esitys on valmis, en malta odottaa, että pääsen sen kanssa Suomeen, Leanne sanoo. 

Konsertin kesto n. 2 tuntia sisältäen väliajan.

Ei ikärajaa.

Tapahtumamuutokset ovat mahdollisia.

Tuotanto RH-Entertainment

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA