Hyppää sisältöön

UNOFFICIAL GALAXIES -KESÄNÄYTTELY

Tampere-talon kesänäyttelyssä pääsee tutustumaan Tähtien sota -fanimaailmasta tuttuihin keräilyesineisiin, rekvisiittaan, pukuihin ja harvinaisiin lelufiguureihin.

Aika 01.07.2022 09.00 - 31.07.2022 16.00

TilaTampere-talo, Sorsapuistosali

Liput

Liput:
Aikuiset 25 €
Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja lapset (3–16-vuotiaat) 15 €
Perhelippu (2 aikuista + 2–4 lasta) 59 €
Alle 3-vuotiaat lapset 0 €

VÄLTÄ JONOT JA OSTA PÄIVÄKOHTAINEN LIPPUSI ENNAKKOON

Kun ostat kesänäyttelyn lippusi ennakkoon Tampere-talon lipunmyynnistä tai Lippu.fi-myyntikanavista, varmistat sisäänpääsyn haluamallesi päivälle ja vältät turhan jonotuksen paikan päällä. Päiväkohtainen lippu kourassasi tai mobiililaitteessasi voit lippuun merkittynä ajankohtana siirtyä suoraan näyttelyyn kulkematta Tampere-talon lipunmyynnin kautta.  

Päiväkohtainen lippu sisältää näyttelyn sisäänpääsyn yhden ostohetkellä valitun aukiolopäivän ajan. 

Aukioloajat

Aukioloajat:
Ma suljettu
Ti–ke klo 9–17
To–pe klo 9–19
La–su klo 10–17

Tietoa tapahtumasta

Tampere-talon kesänäyttelyssä pääsee tutustumaan Tähtien sota -fanimaailmasta tuttuihin keräilyesineisiin, rekvisiittaan, pukuihin ja harvinaisiin lelufiguureihin. Ensimmäistä kertaa Suomessa nähtävä Unofficial Galaxies on yksi maailman suurimmista yksityisistä Tähtien sota -kokoelmista.

Kokoelman näyttävimpiin esineisiin kuuluvat muiden muassa luonnollisen kokoinen aavikkokiituri, joka on ostettu alkuperäistrilogian kotina toimineelta Lontoon Elstree-studiolta, sekä erilaiset avaruusaseet, puvut ja haarniskat. Yksi arvokkaimmista rekvisiitoista on nuoren Anakin Skywalkerin alkuperäinen työpöytä ja -tuoli Pimeä uhka -elokuvasta vuodelta 1999. Setti on arvioitu yli 100 000 euron arvoiseksi.

Teemoitetussa ja elämyksellisessä näyttelyssä kuljetaan kohtauksesta toiseen uhkaavalla Kuolemantähdellä, Ewok-kylässä, avaruusgangsteri Jabban palatsissa ja monessa muussa fanien suosikkilokaatiossa. Elokuvarekvisiitan ja -pukujen lisäksi esillä on kuuluisia ja harvinaisia Tähtien sota -leluja vuosilta 1977–1999.

Näyttely sopii koko perheelle. Vierailijat voivat halutessaan pukeutua näyttelyyn Tähtien sota -teemaan sopivalla tavalla. Teeman mukaan sonnustautuneille on sisäänkäynnillä luvassa pieni yllätys.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Näyttelyllä ei ole yhteyttä Disney Enterprises INC -, Lucasfilm Ltd LLC -, Lucas Licensing Ltd – tai Lucas Entertainment Company Ltd LLC -yrityksiin. Kaikki näyttelyn viestinnässä käytettävät kuvat esittävät kokoelmaan sisältyviä yksityisiä esineitä tai ne on ostettu Shutterstock-kuvapankista kaupalliseen käyttöön.

Testaa Tähtien sota
-lentosimulaattoria

Tamperelainen Finesports tuo Unofficial Galaxies -kesänäyttelyn yhteyteen kaksi lentosimulaattoria, joilla Tampere-talon vierailijat pääsevät mittelemään taitojaan Star Wars: Squadrons -pelin virtuaalisessa todellisuudessa ja testaamaan, miltä tuntuu olla tähtihävittäjän puikoissa kaukaisessa galaksissa.

Peli sijoittuu Tähtien sota -universumissa Jedin paluu -elokuvan jälkeiseen aikaan, jossa Uuden tasavallan pilotit taistelevat viimeisiä Galaktisen Imperiumin jäänteitä vastaan. Pelissä pääset joko haastamaan kaverisi samoilla pelikentillä vastakkain tai samalla puolella taistellen. Hurjapäisimmät voivat myös kokeilla taitojaan tähtihävittäjän kyydissä yksinään.

Pelialue sijaitsee Tampere-talon Puistolämpiössä Unofficial Galaxies -kesänäyttelyn sisäänkäynnin vieressä. Voit vierailla pelialueella ilman kesänäyttelyn lippua. Yksi pelikerta maksaa 10 euroa ja kestää 10 minuuttia. Star Wars: Squadrons -pelin ikäraja on 12 vuotta.

Lentosimulaattoria pääsee kokeilemaan seuraavina päivinä heinäkuussa 2022 kesänäyttelyn aukioloaikojen mukaisesti:

Pe 1.7. | Ti 5.7. | To–su 7.–10.7. | Ti 12.7.
To 14.7. | Ti–su 19.–24.7. | Ti 26.7. | To 28.7.

Keikalla, Tampere-talo

Varaa liput ryhmällesi

(väh. 10 hlöä)
ryhmamyynti@tampere-talo.fi
tai puh. 03 243 4501 (ma–pe klo 10–16)

Courtyard by Marriott Tampere City, Visit Tampere Laura Vanzo
Kuva: Laura Vanzo, Visit Tampere

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

TULEVIA TAPAHTUMIA