Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

ti 30.11.2021 klo 19:00

AIKANSA IDOLIT – DANNY, PIRKKO MANNOLA, LASSE LIEMOLA JA KAI LIND

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta Uutta - osta liput ja palvelut!

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Katso Tampere-talon ajankohtaiset turvallisuustiedot täältä.

Aikansa ensimmäiset nuorisoidolit Danny, Pirkko Mannola, Lasse Liemola ja Kai Lind nousevat konserttilavoille yhdessä! Suurten ikäluokkien ”ikinuoret ykköset” pistävät parastaan Petri Kokon johtaman Oldies-juhlaorkesterin ja LAV-kuoron säestyksellä. LAV-kuorossa esiintyvät Katja Lukin, Diana Anttila ja Jennika Vikman. Konsertin juontaa Markku Veijalainen.
 
Dannyn satakunta hittiä sisältävä uraputki on jatkunut vuodesta 1964 katkeamattomana näihin päiviin saakka. Pirkko Mannola on Suomen ensimmäinen laulava Miss Suomi, nuorisoidoli ja elokuvatähti. Lasse Liemola nousi kuuluisuuteen Suomen ensimmäisenä nuorisoidolina ja elokuvatähtenä. Kai Lind taas on maan ensimmäinen nuorille esiintyvä iskelmätähti, rumpali ja näyttelijä. 

– On todella hienoa päästä lavalle näiden kolmen upean herrasmiehen kanssa, toteaa Pirkko Mannola, elokuvatähti ja laulajatar, joka teki läpimurron 1960-luvulla myös Saksassa.

– Hyvä musiikki ei kuole koskaan vaan hienot laulut säilyvät ikuisesti. Lähdemme suurella ilolla ja innolla esittämään ikivihreitä laulujamme. Ja nyt jopa näin upealla porukalla yhdessä, iloitsevat Danny, Kai Lind ja Lasse Liemola, joista jokainen on levyttänyt lukuisia suomalaisten suosikkeja ja ikivihreitä lauluja.

Konsertin kesto noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.
 
Tuotanto Tampere-talo ja J. Jalkanen 

Tilaisuudessa on numeroidut paikat. Muutokset paikkajärjestelyissä ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen. Lue lisää turvallisuusratkaisuista Tampere-talossa täältä. 
 
Muutokset mahdollisia.

 

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 45 €

Lisää Tampere-talossa