Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

to 21.4.2022 klo 19:30

Amadeus Lundberg: Romanssi

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Lahjakas laulaja Amadeus Lundberg hurmaa yleisönsä persoonallisella laulutyylillä ja karismaattisella olemuksella. Hän tuli suuren yleisön tietoisuuteen voitettuaan Tangokuninkuuden vuonna 2009. Hän valloitti tuolloin koko Suomen kansan sydämet laululla Onnemme kyyneleet.

Vuoden 2010 alussa Amadeus oli mukana Suomen Euroviisu-finaalissa. Samaan aikaan julkaistiin myös hänen ensimmäinen albuminsa Amadeus. Sen jälkeen on julkaistu albumit Vain rakkausPuhu minulle rakkaudesta ja Poika varjoisalta kujalta. Uusi albumi Pyyhi tuuli kyyneleet julkaistiin heinäkuussa 2018. Amadeusta on usein verrattu niin yleisön kuin musiikkipiirien toimesta nuoreksi Olavi Virraksi.

Amadeus Lundberg, laulu ja kitara
Samuli Jokinen, piano ja haitari
Heini Mielonen, sello

Konsertin kesto n.2 tuntia, sisältäen väliajan.

Muutokset paikkajärjestelyissä ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen. Lue lisää turvallisuuskäytännöistä Tampere-talossa täältä.

Tapahtumamuutokset ovat mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

 

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 34 €

Lisää Tampere-talossa