Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tietoa koronaviruksen vaikutuksesta Tampere-talon toimintaan.

Lue lisää
  • englanti
  • Suomi

la 13.3.2021 klo 19:30

Intimissimo: Tuula Amberla

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti on siirretty, uusi ajankohta on 13.3.2021. Katso lisätietoja täältä.

Lulu-hitillään koko kansan tietoisuuteen vuonna 1984 noussut Tuula Amberla esiintyy pitkästä aikaa talossa. Tämän odotetun konsertin hänen kanssaan tulkitsee Pieni Jazzorkesteri. Illan ohjelmisto koostuu Amberlan ikimuistoisista hiteistä, ja myös uudempaa tuotantoa kuullaan hienostuneina sovituksina.

Amberla on levyttänyt 1980-luvulta lähtien niin sooloartistina kuin Liikkuvat Lapset -yhtyeen riveissä. Tuulan ikimuistettavat tulkinnat kappaleissa Lulu, Korppi, Auto sammui maantien laitaan, Pienet sanat ja Tyttö kampaa märkää tukkaa luotaavat inhimillistä elämää ajattomasti. Viime vuosina Amberla on aktivoitunut uudestaan ja singlet Anna äiti puhaltaa sekä Poljen pimeään ovat jatkaneet tätä tarinankerrontaa tuoreella tavalla.

Pieni Jazzorkesteri -kokoonpanossa on mukana Amberlan tunnetuimpien kappaleiden sovittaja, tuottaja ja kitaristi Ilpo Murtojärvi. Kontrabassoa soittaa Vesa Saloranta, jonka kanssa Amberla on tehnyt yhteistyötä usean vuoden ajan, ja rumpalina toimii Mikko Maunula.

llta tarjoaa huikeaa musiikillista iloittelua ja omaperäisten laulujen tulkintaa musiikin ystäville.

Konsertissa on väliaika.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualue permannon riveillä 12-17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Tuotanto Tampere-talo

 

Liput  29 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 25 €

Lisää Tampere-talossa