Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

ke 24.11.2021 klo 19:00

Anssi Tikanmäen orkesteri ja Riku Niemi Orchestra: Maisemakuvia Suomesta

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta Uutta - osta liput ja palvelut!

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Anssi Tikanmäen vuonna 1981 ensilevyllään julkaisema Maisemakuvia Suomesta on jo useamman suomalaissukupolven ikoninen kestosuosikki. Sen eeppiset ja jylhät mutta samalla myös raikkaat ja hyväntuuliset maailmat syleilevät vuodesta toiseen kaikkia suuren rytmimusiikin ja orkesterimusiikin ystäviä. Maisemakuvia Suomesta -konsertissa kuullaan Anssi Tikanmäen sävellyksiä kaikilta kolmelta Maisemakuvia-albumilta, jotka ovat Maisemakuvia Suomesta (1981), Tuntematon maa (2006) ja H2O.fi (2009). Tikanmäki on sovittanut teokset omaa kuuden muusikon kokoonpanoaan ja Riku Niemi Orchestraa varten.

Konsertin kesto noin 2 h, sisältäen väliajan.

Muutokset mahdollisia.

Huom. Tampere-talo seuraa viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Konsertti järjestetään salin kokonaiskapasiteetilla marraskuussa 2021, mikäli senhetkiset viranomaisten määrittelemät terveys- ja turvallisuussäädökset niin sallivat. Tapahtuman siirtyessä käy jo ostettu konserttilippu sellaisenaan uuteen konserttipäivään tai voit palauttaa sen hyvitystä varten. Asiakkaalle palautetaan lipun hinta, josta on vähennetty Lippupisteen palvelu- ja tilausmaksut.

Huomioithan, että vallitsevista olosuhteista johtuen keräämme jokaiselta lipunostajalta ajan tasalla olevat tilauskohtaiset yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero) mahdollisten tiedotteiden jakelun vuoksi.

Tuotanto Tampere-talo & Joe Lunnas Oy

Liput 55 € / 45 € / 35 €

Lisää Tampere-talossa