Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

pe 10.1.2020 klo 19:30 · Elämäkertakonsertti

Anssi Kela: Mun täytyy kävellä näin

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Muun muassa Nummelasta, Mikan faijan bemarista ja Levottomasta tytöstä laulava Anssi Kela ei juuri esittelyä kaipaa. Kymmenien hittien mies on jo vuosikausia kiertänyt Suomea ja tarjonnut huimalla lavapresenssillään yleisölle ikimuistoisia iltoja. Eikä tämä ole poikkeus, päinvastoin.

Kuten Bio Rexissä Helsingissä suuren suosion saaneissa Elämäkertakonserteissa myös tässä illassa on yksi mies, laulut ja tarinat. Kitara, näyttämö ja valkokangas. Ilta on yhdistelmä konserttia, monologia ja filmiä. Artisti avautuu yleisölleen ja kertoo tarinansa omin sanoin. Niin hyvät ja hauskat kuin vaikeatkin hetket.

– Olen haaveillut jo vuosia tällaisen konsertin tekemisestä. Pidän laulujen laulamisesta ja tarinoiden kertomisesta. Nyt ne yhdistyvät: elämäkertakonsertissa laulut johtavat tarinoihin ja tarinat takaisin lauluihin. Yleisö pääsee lähemmäs kuin koskaan ennen. Olen keikkaillut yli kolmenkymmenen vuoden ajan ja tehnyt suunnilleen kaiken. Nyt edessä on kuitenkin aivan uudenlainen haaste ja tulokulma keikan tekemiseen. Konsertti, jota täytyy kirjoittaa kuin kirjaa. Minulla on sellainen olo, että nyt ollaan jonkin ison äärellä. Tästä tulee yksi urani hienoimmista jutuista, kuvaili Anssi Kela aiemmin syksyllä 2019 elämäkertakonserttiaan

Kela on julkaissut tähän mennessä seitsemän studioalbumia. Artistin muita isoja hittejä ovat Milla, 1972 ja uusimpana syksyllä 2018 julkaistu Ilves, joka oli Suomen radioiden soitetuin kappale kuuden viikon ajan. Mittavan uran tehneelle artistille luovutettiin Erikois-Emma Emma-gaalassa helmikuussa 2019.

Keikan kesto noin 2h 15min. Ei väliaikaa.

Anssi Kelan “Mun täytyy kävellä näin” -elämäkertakonsertti myös to 9.1. ja la 11.1. klo 19.30.

Tuotanto Tampere-talo & Live Nation

Liput 39 €

Lisää Tampere-talossa