Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

ke 2.2.2022 klo 19:00 · Suomen Muotoinen Kiertue

Arttu Wiskari

Lisää kalenteriin Osta liput Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

ARTTU WISKARI SUOMEN MUOTOISELLE KIERTUEELLE!

Lukuisista jättihiteistään tunnettu Arttu Wiskari pääsee viimein kiertueelle vuosi sitten julkaistun Suomen muotoisen pilven alla -albumin tiimoilta. Kiertue vierailee yhteensä kahdessakymmenessä kaupungissa. Konsertin liput ovat myynnissä Tampere-talon lipunmyynnissä ja Lippufin myyntikanavissa.

– Suomen muotoinen kiertue on aiemmin tekemättä jäänyt kymmenvuotisjuhlakiertueeni. En ole koskaan tehnyt konserttisalirundia, joten siitä tulee spesiaali. Tulemme näkemään kiertueen eteen todella paljon vaivaa. En malta odottaa, Arttu sanoo.

Arttu Wiskari on tänä syksynä mukana supersuositussa Vain elämää -ohjemassa, ja hänen päiväänsä vietetään 1. lokakuuta. Syksyn mittaan luvassa on ohjelman myötä siis lukuisia uusia tulkintoja Arttu Wiskarin kappaleista.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Huom! Konsertissa on käytössä lisäkatsomo.

Tuotanto Warner Music Live & Tampere-talo

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 37,50 €

Lisää Tampere-talossa