Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti on peruttu.

Ostetut liput voi palauttaa hyvitystä varten 31.12.21 mennessä.  Voit lukea lippujen hyvityskäytännöistä lisää täältä.

 

Astrid Swan on lauluntekijä, esiintyjä ja kirjailija, joka on julkaissut kuusi sooloalbumia ja sarjan yhteistyöjulkaisuja vuosina 2005–2020. Swanin viimeisin sooloalbumi From the Bed and Beyond voitti arvostetun Teosto-palkinnon vuonna 2018 ja oli myös Nordic Music Prize -ehdokkaana.

Astrid Swan ammentaa amerikkalaisesta laulajalauluntekijätraditiosta sekä popmusiikin nykyisyydestä ja menneisyydestä kutoen sävellyksiinsä vaikuttimia elinympäristöstään pohjoisella pallonpuoliskolla. Sanoittajana hän on taidokas runollinen tarinankertoja.

Vuonna 2019 Swan julkaisi kaunokirjallisen muistelmateoksen Viimeinen Kirjani (Nemo). Se on välitilinpäätös, jossa hän pohtii lapsuuttaan alkoholistiperheessä, rooliaan äitinä, taiteilijana ja sairaana naisena sekä sijoittumistaan yhtäältä sukupolvien jatkumoon, feminismiin ja naistaiteilijoiden kaanoniin.

Uransa aikana Astrid Swan on tehnyt yhteistyötä mm. Jimi Tenorin, Stina Koistisen ja Owen Pallettin kanssa.

Konsertin pituus noin 2 h sisältäen väliajan.

Tuotanto Tampere-talo ja Fullsteam Agency

Tilaisuudessa on numeroidut paikat. Muutokset paikkajärjestelyissä ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen. Lue lisää turvallisuusratkaisuista Tampere-talossa täältä.

Muutokset mahdollisia. 

 

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 34 €

Lisää Tampere-talossa