Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Turvallisia elämyksiä Tampere-talossa

Lue lisää

ma 23.11.2020 klo 17:00

Aulaklubi: Tampereen kirjaviikko

Lisää kalenteriin 

Tampere-talo, Haru bar - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Klo 17:00 Lastenkirjallisuus 2020 – Haasteet ja uudet tuulet

Esiintyjä: Kirjallisuuskriitikko Päivi Heikkilä-Halttunen, VaLas-kollektiivin kirjailijat Johanna Hulkko, Päivi Lukkarila ja Sari Peltoniemi
Vapaat lasten- ja nuortenkirjailijat
Tila: Aulaklubi
Ajankohta: 23.11.2020 17:00

Kirjallisuuskriitikko Päivi Heikkilä-Halttunen sekä VaLas-kollektiivin (Vapaat lasten- ja nuortenkirjailijat)  kirjailijat Johanna HulkkoPäivi Lukkarila ja Sari Peltoniemi keskustelevat.

Miltä kenttä näyttää kriitikon silmin, miten kirjailija voi reagoida alan murrokseen – ja miten ylläpidetään lukuintoa?

lastenkirjallisuus-1080x1080px

 

Klo 18:00 Vaihtoehtona kuolema

Esiintyjä: Lotta Ansakorpi
Word Audio Publishing
Tila: Aulaklubi
Ajankohta: 23.11.2020 18:00

Teatterialan ammattilainen, terapeutti ja yrittäjä Lotta Ansakorven haastattelu hänen tositapahtumiin perustuvasta äänikirjateoksestaan Vaihtoehtona kuolema. Neljä vuotta sitten Lotta Ansakorven yhtiökumppani petti hänet ja Lotta jäi yksin konkurssin ja mittavien talousvaikeuksien kanssa. Teos on kertomus periksiantamattomuudesta, toivosta toivottomuuden keskellä ja taistelusta kohti uutta, parempaa elämää. Lotta Ansakorpi ja Word Audio Publishingin projektipäällikkö Essi Tapaninen keskustelevat kirjan aiheista sekä siitä, miten kirja saatettiin äänikirjaksi.

Lotta Ansakorpi-1080x1080px

 

Klo 18:45 Triadi – soiva romaani

Esiintyjä: Anni M. Love
Tila: Aulaklubi
Ajankohta: 23.11.2020 18:45

Anni M. Love on musiikinopettaja, monen tyylistä musiikkia julkaissut musiikin tekijä ja esikoiskirjailija, joka tuo Suomeen jotain aivan uutta: soivan romaanin. Anni avaa Aulaklubilla soivan romaanin konseptia, jossa albumillinen pop-musiikkia ja romaani kohtaavat. Annin haastattelun lisäksi kuulemme pari biisiä soivasta Triadi-romaanista.

Nelikymppinen pianonsoiton ja laulun opettaja Saana alkaa olla voiton puolella työ-, identiteetti- ja parisuhdekriiseissään. Uusi lukuvuosi tuo mukanaan työkaverin, joka sekoittaa Saanan arjen. Hän rakastuu järjettömästi, mutta pettämisen tai avioeron sijaan hän päätyy v-triadisuhteeseen aviomiehensä ja työkaverinsa kanssa. Triadi on ensimmäinen osa polyamoriasta kertovaa trilogiaa, jossa paljastuu millaisten tapahtumien ja tunnekuohujen kautta Saana ymmärtää, ettei kaikkea tarvitse saada yhdeltä mieheltä.

Anni M. Love-1080x1080px

Kaikkiin Aulaklubin tapahtumiin vapaa pääsy.

Lisää Tampere-talossa