PERUTTU - Barbara Hendricks (USA): Road to Freedom - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

ma 19.10.2020 klo 19:00

PERUTTU – Barbara Hendricks (USA): Road to Freedom

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Koronatilanteen vuoksi joudumme perumaan tämän konsertin Tampere-talon syysohjelmistosta. Ohjeet lippurahojen palautuksesta ja lahjakorttivaihdosta löydät täältä.

Legendaarinen, maailmankuulu sopraano Barbara Hendricks palaa lapsuutensa Amerikan maisemiin. Isojen tunteiden konsertti sisältää bluesia ja gospelmusiikkia, Martin Luther Kingin tekstejä ja tarinoita Hendricksin työstä YK:n hyvän tahdon lähettiläänä.

Muun muassa Juilliardissa New Yorkissa opiskellut Barbara Hendricks esitti oopperadebyyttinsä San Franciscon oopperassa jo vuonna 1974. Vuosien saatossa hänestä on tullut yksi maailman rakastetuimmista ja arvostetuimmista muusikoista. Hän on laulanut kaikilla suurimmilla oopperalavoilla Pariisista New Yorkiin ja Lontoosta Milanoon. Hän on myös tehnyt yhteistyötä kaikkien aikamme tunnettujen kapellimestareiden kuten esimerkiksi Leonard Bernsteinin, Zubin Mehtan, Sir Colin Davisin, Carlo Maria Giulinin ja Bernard Haitinkin kanssa. Huippupianisteista hänen rinnallaan on nähty muun muassa Dmitri Alexeev, Michel Béroff, Yefim Bronfman, Ralf Gothoni, Radu Lupu, Maria Joao Pires, Roland Pöntinen, Andras Schiff ja Peter Serkin.

Barbara Hendricks on uransa aikana tehnyt yli sata levytystä ja on edelleen yksi maailman myyvimmistä artisteista.

Esiintyjät

Barbara Hendricks – sopraano

Ensemble:
Mathias Algotsson – piano & Hammond-urut
Max Schultz – kitara
Ulf Englund – kitara

Konsertin pituus on noin 90 minuuttia.

Tuotanto Tampere-talo ja Fazer Konserttitoimisto

Varaa hotellihuone

Tampere-talon yhteydessä oleva upouusi Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 56/46 €
Opiskelijat 25 €

Lisää Tampere-talossa