Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tietoa koronaviruksen vaikutuksesta Tampere-talon toimintaan.

Lue lisää

la 31.10.2020 klo 19:30

Irina Björklund & Pauanne: Barely Ann-Mari

Lisää kalenteriin Osta liput Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Rauhanneuvottelijoiden kenttätyöhön keskittyvä tv-sarja Peacemaker inspiroi Björklundia kuvausten aikana kirjoittamaan esittämänsä hahmon näkökulmasta levyllisen kappaleita.

“Kuka tuo mystinen Ann-Mari on? Minua kiehtoi näyttelijänä, minkälaista henkilöä rauhanneuvottelijan työ vaatii – mitkä tuon tiukkojen raamien sisällä elävän ihmisen lähtökohdat ovat? Mikä häntä puskee eteenpäin? Mitä tunteita hän arjessaan kätkee? Mistä haaveista hän uransa vuoksi joutuu luopumaan? Entä onko rauha loppupelissä hänen käsissään..?” pohtii Björklund.

Korona-pandemian aikana tehty levy äänitettiin kokonaan etätyönä, jokainen muusikko kodistaan käsin. Tuloksena on energiaa tuova ja suomalaista rauhantyötä ylistävä paketti, jota myös Taike on tukenut kohdeapurahallaan. Björklundin sanoittama ohjelmisto on sarjan kansainvälisen luonteen takia lähinnä englanninkielistä, mutta Peacemaker-sarjan päähahmon tavoin voimakkaasti Suomeen juurtunutta: sävellyspartnereina toimivat 2020 Emman voittanut kansanmusiikkiyhtye Pauanne (Kukka Lehto, Tero Pennanen, Janne Haavisto), sekä Björklundin yhtyeestä entuudestaan tuttu Janne Lappalainen (mm. Värttinä). Kyseinen ryhmä vastaa myös sovituksista, ja nähdään tietysti lavalla.

Jos Björklund on viime vuosina kunnostautunut lähinnä suomalaisten ikivihreiden ranskankielisenä kääntäjänä, hän ei petä nytkään – joukkoon mahtuu hänen kääntämäänsä J.H. Erkkoakin, tällä kertaa englanniksi. Levyn julkaisukiertueella kuullaan myös uutuussarjasta tunnistettavaa musiikkia.

Konsertin kesto 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualue permannon riveillä 12-17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.
Lue lisää salianniskelustamme täältä!

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Liput 32 €

Lisää Tampere-talossa