Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Wed 27.3.2019 klo 19:30

Bobby Rush (USA)

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Suurin elossa oleva bluesartisti?

“My daddy never told me to sing the blues, but he also didn’t tell me to not sing the blues. I took that as a green light.” – Bobby Rush

Grammy-voittaja ja blueslegenda Bobby Rush konsertoi Tampere-talossa! Louisianassa ja Arkansasissa kasvanut ja Chicagossa uransa huipulle noussut legendaarinen Bobby Rush on yli 50 vuoden ajan tunnettu yhtenä bluesin ja soulin mahtavimmista live-esiintyjistä.

Bluesia, rapia ja funkia innovatiivisesti yhdistellyt 84-vuotias herrasmies ei osoita minkäänlaisia hyytymisen merkkejä. Viime vuosina hänet on nähty muun muassa tulkitsemassa James Brownia yhdessä Dan Akroydin kanssa The Tonight Show with Jimmy Fallonissa sekä jammailemassa Queens of the Stone Age -yhtyeen kanssa.

Rush arvioi tehneensä urallaan noin 370 kappaletta, ja hänet on nimetty myös Blues Hall of Fameen.  Rushin vuonna 2016 ilmestynyt upea albumi Porcupine Meat voitti parhaan perinteisen bluesalbumin Grammy-palkinnon ja nousi kärkeen Billboardin blueslistalla.

Monet sanovat, että Rush on suurin elossa oleva bluesartisti. Tämän miehen tapauksessa se arvio ei kuulosta lainkaan liioitellulta.

Konsertin kesto noin kaksi tuntia, konsertissa on väliaika.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualue permannon riveillä 12-17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon ennen esitystä ostamansa juoman.
Lue lisää anniskelustamme!

Bobby Rushin nettisivut

Pressikuvat tästä.

Tuotanto Tampere-talo

Liput 39 €

Lisää Tampere-talossa