The Dire Straits Experience (UK) - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

ma 7.10.2019 klo 19:00 · Huippuyhtye tuo Dire Straits -klassikot takaisin estradeille!

The Dire Straits Experience (UK)

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

The Dire Straits Experience on arvostetuista ja kokeneista brittimuusikoista koottu tribute-yhtye, joka palauttaa vuonna 1992 uransa lopettaneen legendaarisen Dire Straits -yhtyeen musiikin, hienot biisit, omaperäisen soundin ja tyylikkään lavashown takaisin estradeille.

Sultans of Swing, Romeo and Juliet, Private Investigations, So Far Away, Money for Nothing, Walk of Life, Down to the Waterline, Tunnel of Love, Lady Writer, Brothers in Arms, Calling Elvis, Heavy Fuel ja The Bug soivat jälleen LIVENÄ! Dire Straits Experience esittää nämä tutut klassikot paitsi huikealla ammattitaidolla myös suurella pieteetillä alkuperäisversioita kunnioittaen.

Suomessakin on tuhansia Dire Straitsin faneja, jotka yhä edelleen haikeudella muistavat kitaristi-laulaja-lauluntekijä Mark Knopflerin johtaman yhtyeen hienoja konsertteja UKK-hallissa 31. toukokuuta ja 1. kesäkuuta 1981, Helsingin jäähallissa 28. ja 29. lokakuuta 1985 ja Olympiastadionilla elokuussa 1992.

Dire Straits Experience -kokoonpanoa johtaa alkuperäisen Dire Straits -yhtyeen kanssa aikoinaan työskennellyt Chris White (saksofoni, huilu, lyömäsoittimet & laulu).  Chris White soitti Dire Straitsin Brothers In Arms -maailmankiertueella, johon kuului myös esiintyminen Live Aid -konsertissa. White soittaa lisäksi Dire Straitsin viimeiseksi jääneellä On Every Street -albumilla.

– Olen ollut suorastaan hämmästynyt huomatessani, miten upeasti Dire Straitsin fanit ympäri maailmaa ovat meihin ja tuttuihin kappaleisiin reagoineet ja miten innostuneen vastaanoton me olemme saaneet. Dire Straits -yhtyeellä on käsittämättömän lojaali fanijoukko yhä edelleen. Henkilökohtaisesti voin sanoa, että on ollut mahtavaa tavata niitä samoja ihmisiä konserteissa uudelleen, jotka edellisen kerran tapasin liki 30 vuotta sitten, Dire Straitsin vuoden 1992 jäähyväiskiertueella. Yhtä hienoa on toki myös nähdä yleisön joukossa uusia, nuoria Mark Knopflerin ja Dire Straitsin musiikin ystäviä, Chris White kertoo.

Chris Whiten lisäksi mukana ovat myös Terence Reis (laulu & kitara), Tim Walters (kitara & laulu), John Maul (kosketinsoittimet), Rob Taggart (kosketinsoittimet), Paul Geary (basso & laulu) ja Andrew Hawkins (rummut). On selvää, että mistään turhasta musikanttijoukosta ei ole kysymys, kun tutustuu yhtyeen jäsenten meriittilistoihin. Mark Knopflerin lisäksi muun muassa sellaiset nimet kuin Eric Clapton, Paul McCartney, Sam Brown, Elton John, Joe Cocker, Nik Kershaw, George Michael, Jamiroquai, The Killers, The Waterboys, Mick Jagger, Tina Turner, Midge Ure, Albert Lee ja Tom Jones vilahtelevat yhteistyökumppaneiden joukossa.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualueina aitiot A ja B. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.
Lue lisää anniskelustamme!

Konsertissa ei ole väliaikaa. Konsertin kesto 135 minuuttia.

Tuotanto Tampere-talo

Permanto 59 €
Takapermanto & parveke 49 €

Lisää Tampere-talossa