Easy The Eagles Tribute Band - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

to 8.9.2022 klo 19:30

Easy The Eagles Tribute Band

Lisää kalenteriin Osta liput Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti on siirretty syyskuuhun 2022. Uusi konserttipäivä on to 8.9.2022 klo 19.30. Edellinen, peruutettu konserttipäivä 26.2.2022 klo 19.30.

Ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttipäivään.  Lipuista voi hakea hyvitystä 31.3.2022 asti. Lue lisää konserttien siirroista ja ostettujen lippujen hyvityskäytännöistä täältä.

 

Kotkat laskeutuvat Tampere-taloon! Suomen vanhin ja tunnetuin Eagles-tribuuttibändi EASY The Eagles Tribute Band esiintyy helmikuussa elämysten talossa.

Bändissä soittaa edelleen kolme alkuperäisjäsentä basisti Petteri Kokljuschkin, rumpali Sami Javne ja kitaristi Roni Kamras sekä kaksi nuoremman polven huippukitaristia Lappe Holopainen ja Erno Laitinen.

Easyn hienot lauluharmoniat ovat saaneet ylistystä niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. Lisäksi konsertissa esiintyy upeaääninen Katri Silolahti, joka tulkitsee Linda Ronstadtin 70-luvulla esittämiä lauluja. Katri toimii myös bändiin vahvistuksena kosketinsoittajana ja 12-string -kitaristina.

Welcome to the Tampere-talo, such a lovely place, such a lovely face!

Konsertin kesto n. 2 tuntia, ei väliaikaa.

Konsertissa on numeroimattomat paikat. Yleisön turvallisuuden vuoksi paikkamäärää on rajoitettu. Salin paikat sijoittuvat niin, että riittävät turvavälit huomioidaan. Saman seurueen jäsenet voivat halutessaan istua konsertissa vierekkäin. Tampere-talon henkilökunta opastaa paikan valinnassa. Lisätietoja.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Liput 32 €

Lisää Tampere-talossa