Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

la 18.12.2021 klo 19:30 · 60-vuotias lyriikkamestari

Edu Kettunen: Kone älä hyydy

Lisää kalenteriin Osta liput Istumapaikkakartta Uutta - osta liput ja palvelut!

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Kone älä hyydy -kiertue on siirretty koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi joulukuuhun.

Uusi esityspäivä on 18.12.2021 klo 19.30 (edellinen siirtopäivä 18.9.21 ja alkuperäinen esityspäivä 14.4.21).

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen  esityspäivään. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, ohjeet lippupalautuksiin löydät täältä.

Lippujen palautuspyynnöt 1.6.2021 mennessä.

Edun lauluissa on aina soinut humaani ja lämmin sanoma. Kappaleiden tarinat ovat tarkkasilmäisiä otoksia elämän erikoisista tavallisuuksista.  Lentäjän poika ja lukuisat muut menestyskappaleet ovat hitsautuneet suomalaisten mieliin lähtemättömästi.

Vuonna 1961 syntynyt Edu Kettunen aloitti uransa 80-luvun alussa menestyneen Broadcast-yhtyeen kitaristina. Broadcastin vielä ollessa aktiivinen, Kettunen starttasi myös soolouransa vuonna 1984 ja toisen albumin nimikappale Lentäjän poika nousi valtaisaksi hitiksi. Soolo-urallaan hän on kirjoittanut useita klassikoiksi nousseita kappaleita kuten 69-Scania, Häkkilintu, Retki meren rantaan, Vilma sekä Taivaansininen BMW.

Edun kynästä on syntynyt hittejä myös muille artisteille, esim. Kim Lönnholmin levyttämä Minä olen muistanut sekä sanoitukset Tuuleksi taivaanrantaan Tiktakille ja Jotain niin oikeaa Juha Tapiolle. Viimeisin Edu Ketusen oma albumi Kaivo aavikolla julkaistiin vuonna 2019 Edun oman Concepta levymerkin kautta. Musiikin lisäksi hän on julkaissut mm. kolme lastenkirjaa ja neljäs on tekeillä.

Esiintyjät: Edu Kettunen ja Mika Kuokkanen

Konsertin kesto n. 2 tuntia sisältäen väliajan.

Konsertissa on numeroimattomat paikat. Yleisön turvallisuuden vuoksi paikkamäärää on rajoitettu. Salin paikat sijoittuvat niin, että riittävät turvavälit huomioidaan.  Tampere-talon henkilökunta opastaa paikan valinnassa. Lisätietoja.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Edu Kettunen täyttää 60-vuotta 12. huhtikuuta ja juhlavuosi käynnistyy samana päivänä julkaistavalla elämäkerralla. Kirjan Edu Kettunen on kirjoittanut V-P. Hänninen ja sen julkaisee Minerva Kustannus.  Voit tilata Edu Kettusen elämänkertakirjan täältä

Liput 32 €

Lisää Tampere-talossa