Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Erinin konsertti siirtyy pidettäväksi lokakuussa 2022. Uusi konserttipäivä on to 13.10.2022 klo 19.00. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttipäivään. Tarvittaessa lippuhyvitystä voi hakea 30.11.21 asti. Voit lukea lisää lippuhyvityskäytännöstä täältä.

 

Erinin uusin single Niinku koko ajan ilmestyi huhtikuussa 2021 ja se nousi suoraan radioiden soittolistoille sekä Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden joukkoon. Niinku koko ajan seuraa toukokuussa 2020 ilmestynyttä paluusingleä Yhtenä sunnuntaina, josta tuli nopeasti yksi maamme soitetuimmista kappaleista ja myös kaikkien radioiden soitetuin biisi. Kuukausia Spotifyn top 50 -listalla pysytellyt Yhtenä sunnuntaina sai Radiomedian antaman Kuukauden radiobiisi -palkinnon syys- ja lokakuussa 2020, eli oli noina kuukausia radioiden kautta eniten suomalaisia tavoittanut kappale.

Lisätietoa Erinin syksyn 2022 konsertista tulossa myöhemmin

Konsertin kesto noin 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Tuotanto Warner Music Live

Tilaisuudessa on numeroidut paikat. Muutokset paikkajärjestelyissä ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen. Lue lisää turvallisuusratkaisuista Tampere-talossa täältä.

Muutokset mahdollisia. 

 

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 39,50 €

Lisää Tampere-talossa