Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

to 2.6.2022 klo 19:00 · TALOSSA Eva Dahlgren

EVALUTION: Eva Dahlgren & Band

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Eva Dahlgrenin tapahtumaviikonloppu siirtyy kesäkuulle 2022

Tampere-talon Eva Dahlgren -tapahtumaviikonloppu jouduttiin syksyltä 2020 siirtämään siirtämään kesäkuulle 2022 koronatilanteen vuoksi. Konsertit oli määrä järjestää Tampere-talossa 9.-10. lokakuuta 2020. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiajankohtaan. Jos uusi ajankohta ei käy, lipuista voi hakea hyvitystä 31.12.2020 saakka.

Ohjeet lippupalautuksiin ja lahjakorttivaihtoon löydät täältä

 

Lähes 30 vuotta En blekt blondins hjärta -albumin jättimenestyksen jälkeen Eva Dahlgren jaksaa yhä yllättää ja uudistaa ilmaisuaan. Suosittu ruotsalaistaiteilija esiintyy viikonlopun aikana Tampere-talon Isossa salissa kahtena iltana. Tässä Talossa Eva Dahlgren – konsertissa Eva esiintyy yhdessä oman yhtyeensä kanssa esittäen pop-klassikoitaan ja myös harvemmin kuultuja kappaleita.

– Haluan tarjota yleisölle ikimuistoisen ja villin musiikkielämyksen. Vuosien varrella olen kirjoittanut niin paljon lauluja, joista osaa on esitetty vain harvakseltaan. Nyt pääsen vihdoin kaivamaan esiin myös vanhoja helmiä, joille saan antaa loistoa aivan uudenlaisessa ympäristössä. Näen jo mielessäni, kuinka yleisö haltioituu niistä ja pääsee niiden siivellä kanssani upealle, yhteiselle musiikkimatkalle, Eva Dahlgren kertoo.

Talossa Eva Dahlgren -viikonlopun ympärille rakentuva muu oheisohjelma julkistetaan lähempänä tapahtumaa.

Lue lisää Talossa -tapahtuman viikonlopun ohjelmasta täältä!

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Liput 65 €
Eläkeläiset 55 €
Opiskelijat 45 €

Lisää Tampere-talossa