Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Turvallisia elämyksiä Tampere-talossa

Lue lisää
  • englanti
  • Suomi

to 9.4.2020 klo 20:00

Sorsaklubi: GTRTOUR 2020 – Douglas Blair, Pepe Ahlqvist, Jartse Tuominen

Lisää kalenteriin Osta liput

Tampere-talo, Sorsapuistosali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti on peruttu. Katso lisätietoa täältä.

Kiertueella esiintyy kolme toisiaan täydentävää, eri genrejen kitaristia: Douglas Blair, Pepe Ahlqvist ja Jartse Tuominen. He kaikki soittavat ensin oman keikkansa, ja lopulta ilta huipentuu yhteiseen jamisessioon. GTR-Tour täyttää tänä vuonna komeat 15 vuotta!

Douglas Blair (USA) tunnetaan parhaiten heavy metal -yhtye W.A.S.P.:in kitaristina. Mies on myös kehittänyt oman soitininnovaationsa ja lisäksi hän opettaa nuoria muusikkoja Turun Rock Academyssä. Hänellä on takanaan tuhansia esiintymisiä pienistä klubeista aina isoille areenoille, ja on huikealla urallaan tehnyt yhteistyötä eri puolilta maailmaa olevien muusikkojen kanssa.

Eurooppalaiseen blues-eliittiin kuuluva tuusulalainen Pepe Ahlqvist on kansainvälisesti tunnettu ja arvostettu blues-muusikko. 50 vuotta kestäneellä urallaan hän on esiintynyt lukuisten legendaaristen blues-artistien kanssa. Pepe Ahlqvistin menestyksekkäät äänitteet sekä yli 6000 tehtyä keikkaa ovat tuoneet hänen musiikilleen vankan suosion läpi vuosien.

GTR-tourin itseoikeutettuna isäntänä toimii tapahtuman perustaja, huippukitaristi Jartse Tuominen. Ympäri maailmaa keikkaileva Tuominen on soittanut uransa aikana yhdessä esimerkiksi Augie Meyersin, Rusty Wierin, Joe Satrianin, The Doobie Brothersin ja Jackson Brownen kanssa. Untold Stories -albumi on kerännyt kiitosta kriitikoilta maailmalla: “Jartse Tuominen has created a new sound and genre that fills the gap between jazz and rock” -JAZZ-IZ Magazine, USA.

GTR-tour 2020 esittää:
Douglas Blair (W.A.S.P)
Pepe Ahlqvist
Jartse Tuominen

GTR-bändi:
Bob Engstrand (koskettimet)
Rami Eskelinen (rummut)
Jari Heino (basso)

Sorsaklubi on Tampere-talon Sorsapuistosalissa pesää pitävä liveklubi, jossa keväällä on luvassa fanitapaamisia, herkkyyttä ja runsaasti rockia sopivan aikaiseen soittoaikaan.
Laita siis räpylällä koreasti ja tutustu Sorsaklubin ohjelmistoon!

Ilta on ikärajaton, konsertissa on erillinen anniskelualue.
Showtime alkaa klo 20, ovet avataan klo 19.

Tarkempi aikataulu julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Tuotanto Tampere-talo

Liput 35 €
Opiskelijat 33 €

Lisää Tampere-talossa