Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

Wed 11.9.2019 klo 19:00

Ida Elina & Pirkanpojat

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Moderni popkanteletar Ida Elina ja Poikakuoro Pirkanpojat hurmaavat yhteiskonsertissaan!

Ida Elina on moderni popkanteletar ja kultaisella lauluäänellä varusteltu laulaja-lauluntekijä. Ympäri maailmaa esiintyvän kantelettaren uniikki, perkussiivinen kanteleensoittotyyli syntyi YouTube-kitaristien innoittamana. Nyt kanteleeseen yhdistyy sujuvasti niin räväkkä pop kuin arkaainen perinnemusiikkikin.

Ammattilaisille tunnustusta antava Evento Awards on valinnut Ida Elinan vuoden esiintyjäksi 2017. Ida Elina on saanut Kanteleliiton myöntämän Vuoden Kantele -palkinnon vuonna 2015, ja hän on myös 1. Kansainvälisten Kantelekilpailujen voittaja vuodelta 2011.

Ida Elina on kysytty, karismaattinen ja innostava esiintyjä, joka esittelee kanteletta monipuolisesti rikkoen samalla ennakkoluuloja. Hän on konsertoinut muun muassa Yhdysvalloissa, Kiinassa, Saksassa, Sveitsissä, Belgiassa ja Pohjoismaissa.

Poikakuoro Pirkanpojat on perustettu Tampereelle vuonna 1970. Kuoron keskeisinä tavoitteina on vaalia ja kehittää ainutlaatuista poikakuoroinstrumenttia ja -kulttuuria sekä tarjota pirkanmaalaisille pojille mahdollisuus oppia muusikkoutta ja laulamista innostavassa ilmapiirissä. Kuoron taiteellisena johtaja on vuodesta 2011 lähtien toiminut Jouni Rissanen.

Pirkanpoikien ohjelmisto painottuu kirkkomusiikkiin, sen lisäksi kuoro esittää myös mm. nykymusiikkia ja oopperaa sekä jazz- ja pop-sovituksia. Yleisradio on nimittänyt Pirkanpojat ensimmäisenä poikakuorona Suomessa Vuoden Nuorisokuoroksi kaudella 2006–2007. Kuoro tekee jatkuvasti yhteistyötä Tampere Filharmonian ja Tampereen Oopperan sekä Tampereen Seurakuntayhtymän kanssa.

Tasku tukee vie apua Baltiaan ja Ukrainaan

Konsertin järjestelyissä on mukana myös 20 vuotta avustustyötä tehnyt Tasku tukee -yhdistys. Tähän saakka avustuskohteet ovat olleet Latviassa ja Virossa. Toiminta laajenee ja syksyllä on avustusmatka Ukrainaan. Konsertin tuottoa kohdennetaan pääosin lapsille ja lapsiperheille vammaisia unohtamatta.

Konsertissa on väliaika.

Tuotanto Tampere-talo & Tasku ry 

Liput 29 €
Eläkeläiset, opiskelijat ja lapset 25 €

Lisää Tampere-talossa