Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

su 30.4.2023 klo 19:00 · Ilkka Vainio - Koko Kansan Laulut

Ilkka Vainio -juhlakonsertti

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti on siirtynyt keväälle 2023. Uusi esityspäivä on sunnuntai 30.4.2023 klo 19. Aikaisemmat siirtopäivät olivat 10.4.2022 ja 15.9.2021, ja alkuperäinen esityspäivä oli 6.3.2021.

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttipäivään. Jos uusi esityspäivä ei sovi, lipuista voi hakea hyvitystä 25.3.2022 asti. Ohjeet lippupalautuksiin löydät täältä.

 

Tuhansien laulujen mies, rakastettu ja rohkea kansantaiteilija Ilkka Vainio on ehtinyt tehdä lauluja miltei kaikille Suomen huippuartisteille. Mittarissa on yli tuhat sanoitusta, tuottajana hän on julkaissut yli 10 000 teosta ja täyttänyt kirkot, konsertit ja kapakat lauluillaan.

Ilkka Vainion lisäksi Tampere-talon Ison salin lavalla esiintyvät Mariska, Neumann, Eija Kantola, Jani Jalkanen, Mikko Alatalo, Eelis Alanko, Kulkuriveli Jami sekä huippumuusikoista mm. Luumu Kaikkonen, Tapani Laastola, Jussi Liski ja Matti Rantatalo. Konsertissa nähdään myös yllätysvieraita.

Konsertissa kuullaan kahden mestarin, isän ja pojan, Juha Vainion ja Ilkka Vainion lauluja, klassikoita mm. Kikka-potpuri, Nylon Beatille ja Kari Tapiolle tehtyjä lauluja ja jokunen yllätyskin. Luvassa herkkää ja hauskaa tunnelmointia. Ilkka Vainio on elämänsä kunnossa ja tekee ystävineen tästä ikimuistoisen konsertin. Tämä pitää kokea!

Konsertin kesto n. 2 tuntia sisältäen väliajan.

Konsertissa on numeroimattomat paikat. Yleisön turvallisuuden vuoksi paikkamäärää on rajoitettu. Salin paikat sijoittuvat niin, että riittävät turvavälit huomioidaan. Saman seurueen jäsenet voivat halutessaan istua konsertissa vierekkäin. Tampere-talon henkilökunta opastaa paikan valinnassa. Lisätietoja.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja Ilkka Vainio Tuotanto

Varaa hotellihuone

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä

Liput 39/35 €

Lisää Tampere-talossa