Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tapahtumien siirrot ja peruutukset

Lue lisää
  • englanti
  • Suomi

ke 6.11.2019 klo 19:30

Ilmavoimien Big Band feat. Randy Brecker (USA)

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Randy Brecker on ehdottomasti yksi merkittävimmistä jazztrumpetisteista maailmassa. Hänen uransa alkoi 1960-luvun loppupuolella, jolloin Brecker soitti mm. Clark Terryn Big Bandissä ja Thad Jones Jazz Orchestrassa. Vuonna 1967 hän liittyi Blood, Sweat and Tears -yhtyeeseen. Randyn vuonna 1968 ilmestyneellä ensimmäisellä soololevyllä soitti myös hänen 19-vuotias veljensä, saksofonisti Michael Brecker.

Vuonna 1975 Randy ja Michael perustivat Brecker Brothers -orkesterin. Heidän ensimmäisellä albumillaan oli Randyn klassikoksi muodostunut kappale ”Some Skunk Funk”, joka ilmestyessään räjäytti pankin. Yhtye julkaisi kaikkiaan kuusi albumia vuosina 1975–1981.

Vielä 73-vuotiaanakin Randy jaksaa yhä kiertää maailmaa ja levyttää ahkerasti. Tampere-talon konsertissa kuullaan Randy Breckerin suurimmat hitit, mutta mukaan mahtuu myös vähemmän tunnettuja kappaleita.  Luvassa on ennenkuulumaton katsaus Brecker Brothersin musiikista Big Band -musiikin klassikkoihin llmavoimien soittokunnan taidokkaalla säestyksellä.

ILMAVOIMIEN SOITTOKUNTA

Ilmavoimien soittokunnan kotipaikkana on Jyväskylän varuskunta Tikkakoskella. Soittokunnan tehtäviin kuuluu puolustusvoimien tilaisuuksien lisäksi monipuolinen konserttitoiminta ympäri Suomen. Soittokunnalle kertyy vuosittain yhteensä n. 120 esiintymistä. Orkesteri on muuntautumiskykyinen niin kokoonpanoiltaan kuin musiikkityyleiltään. Ilmavoimien soittokunta on puolustusvoimien orkestereista ainoa, joka on erikoistunut viihde- ja big band -musiikkiin. Ilmavoimien soittokunnan päällikkökapellimestarina toimii musiikkimajuri Juha Ketola.

Lue lisää Ilmavoimien soittokunnasta

Konsertissa on väliaika.

Tuotanto Tampere-talo

 

Liput 35 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 29 €

Lisää Tampere-talossa