Ilpo Musto: London Calling -valokuvanäyttely - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

ke 28.7.2021 klo 09:00

Ilpo Musto: London Calling -valokuvanäyttely

Lisää kalenteriin Osta liput

Tampere-talo, Duetto 1 - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Näyttelyn aukioloajat:

Näyttely on avoinna 22.6.-15.8. välisenä ajankohtana Tampere-talon Duetto-saleissa.
Avoinna ti-ke 9-17, to-pe 9-19 ja la-su 10-17.
Poikkeuksena Tapahtumien yö to 5.8. 9-22 ja Puistokonsertti la 7.8. klo 10-21.

Tampere-talon pop-taiteen näyttelykesä täydentyy valokuvataiteella!

Valokuvaaja ja toimittaja Ilpo Musto on ikuistanut valokuviksi rock- ja popmusiikin maailmantähtiä Lontoossa yli 50 vuotta. Tampere-talossa nähdään tänä kesänä mm. David Bowie, Led Zeppelin, Leonard Cohen ja Hurriganes 1970-luvulta, Bruce Springsteen, Björk, Bob Dylan, Depeche Mode, Motörhead, Juice Leskinen ja Brian Setzer 1980-luvulta ja Blur, Oasis, Popeda ja Take That 1990-luvulta. Yhteensä kuvia tarinoineen on esillä noin 60 kappaletta.

Muston ottamia kuvia on julkaistu ympäri maailmaa ja käytetty kansikuvina yli sadassa musiikkilehdessä. Suomalaisille musiikkifaneille hän tuli tutuksi Suosikki-lehdestä, jonne hän kuvasi ja kirjoitti yli 15 vuoden ajan ja piti suosittua London Calling -palstaansa.

Ennen sinne siirtymistään Uusi Suomi -lehden nuoren valokuvaajan onnistui ikuistaa The Rolling Stones -yhtye Hotelli Kalastajatorpalla ennen bändin konserttia Helsingissä vuonna 1970. Helsinki vaihtui seuraavana vuonna Lontooseen, jonne Musto matkusti opiskelemaan valokuvausta. Lontoossa Musto alkoi kuvata tähtiä rockkonserteissa ja erilaisissa musiikkitapahtumissa sekä myöhemmin omalla studiollaan. Tänä kesänä saamme kunnian nähdä Tampere-talossa näiden kuvaustilanteiden helmiä.

London Calling-näyttelyn kuvat ovat saatavilla Rockstars-kirjana Tampere-Talon kirjakaupasta näyttelyn loppuajan erikoishintaan 10€. 144-sivuisessa kirjassa on näyttelyn valokuvat, Ilpo Muston kiinnostavia kertomuksia kuvien artisteista ja kuvauksista. Rockstars-kirjan avulla katsoja pääsee hienosti sisälle London Calling-näyttelyn kuvien maailmaan.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

Keith Haring Posters -näyttelyyn voit tutustua tästä.
Yhteislipun Keith Haring Posters -näyttelyyn ja Ilpo Musto: London Calling -valokuvanäyttelyyn voit ostaa tästä!

HUOM! Netistä ostettu lippu on käytettävissä ajalla 22.6.-15.8.2021. Nettikaupan lippu on vaihdettava päiväkohtaiseen pääsylippuun Tampere-talon lipunmyynnissä (nettikaupassa oletuspäivämäärä 15.8.2021).

Täydennä vierailusi yöpymisellä saman katon alla!

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

 

Media

Kesänäyttelyiden pressikuvat löydät täältä!

Lisätietoja pressilipuista ja käytännöistä

Liput 10 €
Eläkeläiset, opiskelijat, lapset, työttömät 8 €
Museokortilla 8 €
Keith Haring Posters & Ilpo Musto: London Calling -näyttelyiden yhteislippu 20 €

Lisää Tampere-talossa