Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Turvallisia elämyksiä Tampere-talossa

Lue lisää

pe 12.2.2021 klo 19:00

Iskelmä Gaala 2021

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Parhaat viihdyttäjät ja juhlakansa kohtaavat jälleen Iskelmä Gaalassa helmikuussa 2021, joka tarjoaa loisteliaita esiintymisiä, viihdetaivaan kuumimpia tähtiä ja iskelmän tuttua aurinkoista tunnelmaa. Gaalassa palkitaan vuoden parhaat kotimaiset artistit ja yhtyeet. Esiintyjinä tänä vuonna gaalassa ovat valovoimaiset Antti Ketonen, BEHM, Erika Vikman, Erin, Irina, Reino Nordin, Ressu Redford, Tero Vesterinen ja Tuure Kilpeläinen. Poikkeuksellisten olosuhteiden vuoksi myynnissä on vain puolet Ison salin kapasiteetista riittävien turvavälien säilymiseksi, joten ei kannata aikailla lippujen ostamisen kanssa!

Konsertissa on numeroimattomat paikat. Salin paikat sijoittuvat niin, että riittävät turvavälit huomioidaan. Saman seurueen jäsenet voivat halutessaan istua konsertissa vierekkäin. Tampere-talon henkilökunta opastaa paikan valinnassa. Lisätietoja.

Tuotanto Tampere-talo ja Radio Iskelmä

Nauti Gaalan yhteydessä herkullinen Iskelmä-buffet

Voit ostaa buffetin lipunoston yhteydessä. Buffet on tarjolla kello 17-19. Ruokailupakettia myynnissä vain rajoitettu erä.

Iskelmäbuffet 30 €/kpl

Marinoituja katkarapuja, chiliä ja fenkolia M,G
Kylmäsavuhaukitartar ja mummonkurkkuja M,G
Kanacaesar L
Kantarellipiirakkaa L
Viiden tomaatin salaattia M,G
Vihreää salaattia M,G
Talon leipää M ja voita L

Lämmin juustogratinoitu pinaatti-lohirulla L,G

Lakritsimousse ja vadelmaa L,G
Luomukahvia, luomuteetä

L – laktoositon, M – maidoton, G – gluteeniton

 

Majoitu saman katon alla Courtyard by Marriott -hotellissa

Iskelmä Gaalan yleisöllä on mahdollisuus majoittua vain heille sovittuun erikoishintaan saman katon alla sijaitsevassa Uusi Marriott-hotelli Courtyard Tampere Cityssä. Näin pääset kuivin jaloin huoneestasi konserttisaliin ja säästyt narikkajonoilta.

Huonehinnat (sis. aamiaisen):
Yhden hengen huone 114 €
Kahden hengen huone 129 €

Varaa majoitus erikoishintaan tästä!

Huomioithan nämä varausta tehdessä:

  • Varausvaiheessa kysytään maksukortin tietoja vahvistusta varten. On hyvä huomioida, ettei maksua veloiteta vielä varausvaiheessa. Varaus veloitetaan annetulta maksukortilta 7 vuorokautta ennen saapumispäivämäärää.
  • Huoneen voi perua veloituksetta 7 vuorokautta ennen tulopäivää. Peruutuksen/muutokset voi tehdä kätevästi oman varausvahvistuksen kautta tai olemalla yhteydessä vastaanottoon: info@courtyardtamperecity.com /+358 29 357 5700.
  • Huone tulee varata linkin kautta viimeistään 22.1.2021. Jos teet varausta kyseisen päivämäärän jälkeen ota yhteys vastaanottoon (Iskelmä Gaalan yleisölle varattu kiintiö vapautetaan tammikuussa hotellin yleiseen myyntiin).
Liput, Permanto  72 €
Liput, Parveke 67 €
Iskelmäbuffet 30 €

Lisää Tampere-talossa