Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tapahtumien siirrot ja peruutukset

Lue lisää
  • englanti
  • Suomi

pe 12.2.2021 klo 19:00

Iskelmä Gaala 2021

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Koronatilanteesta johtuen Iskelmä Gaala siirtyy livestriimikonsertiksi. Gaala lähetetään suorana lähetyksenä Tampere-talosta perjantaina 12.2.2021 klo 19.

Jos olet ostanut gaalalipun, olemme sinuun yhteydessä (olethan jättänyt lipunoston yhteydessä yhteystietosi). Konserttiin jo ostetut liput voi palauttaa 28.2.2021 saakka, jolloin rahat lippurahat palautetaan käsittelyajan puitteissa poislukien palvelumaksun osuus. Palautus ja tarkemmat ohjeet palautukselle löytyvät täältä.

Konsertissa esiintyvät: Behm, Erin, Ressu Redford, Erika Vikman, Reino Nordin, Irina, Tero Vesterinen, Antti Ketonen, Pete Parkkonen ja Stig.

Iskelmä Gaalassa palkitaan vuoden nais- ja miesartisti, vuoden tulokas/läpimurto, vuoden albumi, vuoden yhtye ja vuoden iskelmä. Palkinnot perustuvat Iskelmän nettisivuilla tammikuussa järjestettyyn vuosiäänestykseen. Lisäksi tilaisuudessa luovutetaan Iskelmän toimituksesta koostuvan raadin jakama Pro Iskelmä -palkinto sekä Teoston myöntämä Vuoden musiikintekijä-palkinto. Gaalalähetyksessä tullaan näkemään palkitsemisten lisäksi myös voittajien haastatteluja.

Iskelmä Gaala on aiempina vuosina myyty loppuun. Livestriimikonsertti antaakin nyt kaikille loistavan mahdollisuuden nauttia gaalasta omalla kotisohvalla.

”Olemme seuranneet koronatilannetta marraskuusta lähtien. On valitettavaa, mutta ymmärrettävää ja välttämätöntä siirtää gaala streamiksi yleisön ja artistien turvallisuuden vuoksi. Pyrimme tekemään gaalasta upean ja ikimuistoisen kokemuksen,” sanoo Iskelmän ohjelmapäällikkö Ari Ojala.

”Huippusuosittu Iskelmä Gaala on järjestetty Tampere-talossa jo 2000-luvun alkupuolelta. Tapahtuma on ollut monille tärkeä vuosittainen perinne ja kohokohta. Nyt iloitsemme siitä, että pystymme tarjoamaan elämyksen entistä isommalle yleisöjoukolle”, sanoo Tampere-talon liiketoimintajohtaja Mika Nevalainen.

Gaalan kesto n. 1,5 tuntia.
Striimilippu sisältää oikeuden katsoa gaalaa 24 tunnin ajan.

Striimilippuja myy Lippu.fi:n myyntikanavat, Tampere-talon lipunmyynti ja Keikalla.fi-sivusto.

Tuotanto Tampere-talo ja Radio Iskelmä

Ilahduta asiakasta tai yhteistyökumppania, ja tilaa koko porukalle liput suorana striimattavaan Iskelmä Gaalaan!

Tampere-talon yritysasiakkaille tarjoamme striimiliput edulliseen 10 € kappalehintaan (norm. 15 €/kpl). Liput myydään kymmenen kappaleen erissä.

Tilaukset ja tiedustelut:
myyntipalvelu@tampere-talo.fi, puh. 03 243 4800

Striimilippu 15 €

Lisää Tampere-talossa