Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tapahtumien siirrot ja peruutukset

Lue lisää
  • englanti
  • Suomi

pe 1.10.2021 klo 19:30

Jesse Markin

Lisää kalenteriin Osta liput Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti on siirretty koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi.

Uusi esityspäivä on 1.10.2021 klo 19.30 (edellinen siirtopäivä 27.3.21 ja alkuperäinen esityspäivä 11.12.20).

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen  esityspäivään. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, ohjeet lippupalautuksiin löydät täältä.

Lippujen palautuspyynnöt 30.4.2021 mennessä.

 

Toukokuussa 2019 debyyttialbuminsa “Folk” julkaissut Jesse Markin on noussut nopeasti kansainvälisen läpimurron kynnykselle. Complexin ja Clashin kaltaisten arvostettujen brittimedioiden hehkuttama artisti palkittiin vuoden 2020 Emma Gaalassa “Vuoden tulokas” ja “Kriitikoiden valinta”-kategorioissa. Elektron, hiphopin ja indien kohtauspisteessä operoiva artistin ulosanti on suvereenia kuultavaa niin levyltä kuin livenäkin. Markin nousee parrasvaloihin myös taiten kirjoitetuilla lyriikoillaan, jotka kätkevät alleen monia ulottuvuuksia eivätkä pelkää ottaa kantaa isoihinkaan teemoihin. Uutta musiikkia “Stars in Your Eyes” singlen hän julkaisi syyskuussa 2020 (kuunneltavissa alta).

“Halusin tehdä levyn, jossa voin tuoda tuttuja elementtejä uusien kokeilujen rinnalle. Puhua eri asioista, käyttää ääntäni eri tavoilla ja kirjoittaa uudella lähestymistavalla. Halusin muistuttaa itseäni siitä, miksi teen musiikkia. Luoda tilan, jossa voin olla kantaaottava ja herkkä. Liikkua vapaasti tunnetilasta toiseen. Yhdeksi tärkeäksi osaksi levyntekoprosessia muodostui myös asioiden haastaminen. Itseni mukaan lukien. Levyn nimenä Folk edustaa montaa eri asiaa. Sanalla viitataan usein kansanmusiikkiin. Minä teen musiikkia kansalle. Usein sanalla viitataan myös ihmisiin, ryhmään tai väkeen. Albumin kappaleet syntyivät yksilön ja ryhmän yhteen sitovista kokemuksista”, kuvailee Markin albumiaan.

Keikan kesto n. 1 tunti, ei väliaikaa.

Keikalle myydään rajoitettu määrä lippuja salin turvallisen enimmäiskapasiteetin mukaisesti. Konserttiliput myydään toistaiseksi numeroimattomina. Saman seurueen jäsenet voivat halutessaan istua konsertissa vierekkäin. Tampere-talon henkilökunta opastaa paikan valinnassa. Lisätietoja.

Muutokset mahdollisia.

Liity fb-tapahtumaan!

Hyödynnä Veikkauksen etuasiakkaille tarkoitettu “Kaveri mukaan -etu” !

Veikkauksen etuasiakkaana maksat vain oman lipun, kaverille keikkalippu on maksuton. Yksi lippu, oikeuttaa siis kahteen sisäänpääsyyn.
Edullisia lippuja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti! Etu voimassa niin kauan, kuin lippuja riittää.
Hyödynnä etu veikkaus.fi/kaverimukaan -sivulla (ohjautuu Lippu.fi:n) sivulle).
Etu on vain Veikkauksen etuasiakkaille.

Tuotanto Tampere-talo ja & All Day Agency

Liput 29 €
Opiskelijat 24 €

Lisää Tampere-talossa