Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

pe 7.1.2022 klo 19:00

Jethro Tull (UK)

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti on siirretty keväältä 2019 vuodelle 2022. Kevään konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiajankohtaan. Lisätietoja lippurahojen palautuksesta ja lahjakorttivaihdosta löydät täältä.

Jethro Tull on brittiläinen progressiivisen folkrockin jättiläinen, joka on kulkenut yli 50 vuoden ajan omia omintakeisia polkujaan. Karismaattisen laulaja-huilisti Ian Andersonin ympärille rakentuva yhtye on julkaissut lukuisia rokin klassikkoalbumeita kuten Aqualung, Songs from the Wood ja Thick as a Brick.

Jethro Tull nousi 1970-luvulla Led Zeppelinin, Elton Johnin ja The Rolling Stonesin rinnalle yhdeksi maailman suosituimmista livebändeistä. Bändin jäsenet tulivat ja menivät, mutta ikonisesta soittoasennostaan tunnettu Ian Anderson pysyi johtaen kokoonpanojaan erilaisiin hullunkurisiinkin musiikillisiin kokeiluihin. Noin 60 miljoonaa myytyä levyä myöhemmin Jethro Tull säilyttää edelleen kovaa keikkakuntoaan yli 100 esiintymisen vuosivauhdilla. Tampere-talon keikalla on luvassa ikivihreitä sävellyksiä ja tiukkaa soittoa – Andersonin riemukasta ja itseironista huumoria unohtamatta.

”Vetreä veteraani valloitti Kirjurinluodon – Jethro Tull ammentaa menneestä mutta musiikki elää tässä päivässä”
– Satakunnan Kansa yhtyeen vuoden 2017 Pori Jazzin konsertista

Konsertissa on lisäkatsomo.
Konsertissa on väliaika.

Tuotanto Tampere-talo

Liput 79/69/59 €

Lisää Tampere-talossa