Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

su 24.4.2022 klo 20:00

Jethro Tull (UK)

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on antanut 23. joulukuuta 2021 uusia koronamääräyksiä, jotka kieltävät kokonaan kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet. Määräykset ovat voimassa ajalla 25.12.2021–7.1.2022. Rajoituksista ei voi vapautua käyttämällä koronapassia.

Uusien koronarajoitusten vuoksi konsertti on siiretty uuteen ajankohtaan. Konsertin uusi esityspäivä on su 24.4.2022 klo 20 (edellinen esityspäivä pe 7.1.2022 klo 19)

Konserttiin ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiajankohtaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, lisätietoja lahjakorttivaihdosta ja lippurahojen palautuksesta löydät täältä. Lippurahojen hyvitys haettavissa 28.2.2022 asti.

 

Jethro Tull on brittiläinen progressiivisen folkrockin jättiläinen, joka on kulkenut yli 50 vuoden ajan omia omintakeisia polkujaan. Karismaattisen laulaja-huilisti Ian Andersonin ympärille rakentuva yhtye on julkaissut lukuisia rokin klassikkoalbumeita kuten Aqualung, Songs from the Wood ja Thick as a Brick.

Jethro Tull nousi 1970-luvulla Led Zeppelinin, Elton Johnin ja The Rolling Stonesin rinnalle yhdeksi maailman suosituimmista livebändeistä. Bändin jäsenet tulivat ja menivät, mutta ikonisesta soittoasennostaan tunnettu Ian Anderson pysyi johtaen kokoonpanojaan erilaisiin hullunkurisiinkin musiikillisiin kokeiluihin. Noin 60 miljoonaa myytyä levyä myöhemmin Jethro Tull säilyttää edelleen kovaa keikkakuntoaan yli 100 esiintymisen vuosivauhdilla. Tampere-talon keikalla on luvassa ikivihreitä sävellyksiä ja tiukkaa soittoa – Andersonin riemukasta ja itseironista huumoria unohtamatta.

”Vetreä veteraani valloitti Kirjurinluodon – Jethro Tull ammentaa menneestä mutta musiikki elää tässä päivässä”
– Satakunnan Kansa yhtyeen vuoden 2017 Pori Jazzin konsertista

Konsertissa on lisäkatsomo.
Konsertissa on väliaika.

Muutokset paikkajärjestelyissä ovat mahdollisia koronatilanteesta riippuen. Lue lisää turvallisuuskäytännöistä Tampere-talossa täältä.

Tapahtumamuutokset ovat mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

 

VARAA HOTELLIHUONE

Tampere-talon yhteydessä oleva upouusi Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 79/69/59 €

Lisää Tampere-talossa