Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Turvallisia elämyksiä Tampere-talossa

Lue lisää
  • englanti
  • Suomi

pe 12.3.2021 klo 19:30 · Abbey Road 50-v. juhlakonsertti

Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti on siirretty, uusi ajankohta on 12.3.2021. Lisätietoja lippurahojen palautuksesta ja lahjakorttivaihdosta löydät täältä.

The Beatlesin merkittävimpiin levyihin kuuluva Abbey Road julkaistiin 1969 ja se jäi yhtyeen joutsenlauluksi. Tule nauttimaan, kun muusikko ja lauluntekijä Jiri Nikkinen bändeineen esittää Abbey Roadin kokonaisuudessaan.

Nyt 50 vuoden jälkeen Abbey Road pääsi uudella miksauksella jälleen ansaitusti UK:n albumilistan kärkipaikalle. Abbey Road on taiteellinen kokonaisuus, jossa jokainen yhtyeen jäsen sai oman hetkensä biisinkirjoittajana ja se on monesti noteerattu vuosisadan merkittävimpien albumeiden listalla top kolmeen. Albumin kansi, jossa Beatlet ylittävät studionsa läheisyydessä olevaa suojatietä, on myös maailman kopioiduin levynkansi, ja Abbey Road vetää kuin kärpäspaperi turisteja edelleen puoleensa ylittämään suojatietä.

Muun muassa Cliftersin laulajana ja kitaristina tunnetun Jirin oma muusikkous alkoi nimenomaan tästä levystä ja antoi kipinän tulevaan elämäntehtävään, eli Beatles-tuotannon esittämiseen. Koko yhtye nostaa juuri Abbey Roadin suosikkialbumikseen ja sen tuoma riemu näkyy ja kuuluu soitossa. Tule mukaan ylittämään Luostarikatua kansainvälisesti tunnetun kotimaisen yhtyeemme kanssa!

Puoliajan jälkeen on luvassa muuta Beatle-ilotulitusta tuttujen hittien parissa! Come together!

Konsertissa on väliaika.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualue permannon riveillä 12-17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Tuotanto Tampere-talo

Liput 32 €

Lisää Tampere-talossa