Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

to 8.12.2022 klo 19:00

Leavings-Orkesteri: Jossain on kai vielä joulu

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Leavings-Orkesterin ”Jossain on kai vielä joulu” -kiertue siirretään uudelleen, loppuvuoteen 2022.

Uusi ajankohta 8.12.2022 (edellinen siirtopäivä 16.11.2021 ja alkuperäinen esityspäivä 8.11.2020). Mikäli uusi ajankohta ei sinulle sovi ohjeet lahjakorttivaihtoon ja lippupalautuksiin löydät täältä.

Kiistatta yksi suomalaisen popmusiikin suurimmista orkestereista ilahduttaa odotetulla joulukiertueellaan ”Jossain on kai vielä joulu”. Leevi and The Leavingsin ja laulaja-lauluntekijä Gösta Sundqvistin perintöä kunnioittava, yhtyeen alkuperäisten muusikoiden muodostama Leavings-Orkesteri nähdään myös Tampere-talossa.

Kiertueen solisteina ovat vaikuttavan uran kotimaisen rock-musiikin parissa tehnyt Jarkko Martikainen sekä aiemmilta kiertueilta tuttu Siiri Nordin.

Unohtumattomista klassikoistaan ja Sundqvistin nerokkaista sanoituksista tunnettu Leevi and the Leavings on jättänyt suomalaisiin lähtemättömän vaikutuksen. Risto Paanasen (basso), Juha Karastien (mandoliini ja kitara) ja Niklas Nylundin (rummut) muodostama Leavings-Orkesteri on kiertänyt loppuunmyytyjä saleja eri solistien kanssa jo usean vuoden ajan muun muassa ”Gösta In Memoriam” -konserttikiertueella. Nyt yhtye esittää ensimmäistä kertaa livenä rakastetun ”Varasteleva joulupukki” -albumin joululauluja. Lisäksi konserteissa kuullaan luonnollisesti suurimmat Leevi and the Leavings -hitit.

Konsertissa on väliaika.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Fullsteam Agency Oy

Liput 45 €

Lisää Tampere-talossa