Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Fri 17.5.2019 klo 19:00 · Lisäkonsertti yleisön pyynnöstä!

Juha Vainion 80-vuotisjuhlakonsertti – uusintakonsertti

Lisää kalenteriin Osta liput Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Järjestämme Juha Vainion 80-vuotisjuhlakonsertille lisäesityksen suuren kysynnän vuoksi. Lisätiedot helmikuun juhlakonsertista löydät täältä.

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 30.1.

Tampere-talossa juhlitaan kevätkaudella rakastettua ja legendaarista taiteilijaa ja lauluntekijää Juha Vainiota. Vainio (s. 1938) menehtyi vain 52-vuotiaana vuonna 1990, mutta ehti eläessään tehdä liki 2000 loistavaa laulua, joista parhaimpia kuullaan tässä juhlakonsertissa. Solisteiksi saapuvat Ilkka Vainio, Janus Hanski, Jani Jalkanen, Luumu Kaikkonen, Tapani Laastola ja Viihteen kenttämiehet.

Konsertissa kuullaan Juha Vainion pojan Ilkka Vainion johdolla klassikoita ja yllätyksiä sekä uskomattomia tarinoita legendaarisesta laulaja-lauluntekijästä. Mukana tarinoimassa ja lauluja tulkitsemassa ovat myös Juhan hyvän ystävän Kari Tapion poika Jani Jalkanen sekä kolmannen polven taiteilija Janus Hanski. Taustalla soittaa Viihteen Kenttämiehet johtajanaan Juhaakin säestänyt legendaarinen Luumu Kaikkonen.

Juha Vainion tuotannosta esitetään muun muassa klassikot Albatrossi, Vanhojapoikia viiksekkäitä, Matkarakastaja, Matkalla pohjoiseen, Sellaista elämä on, Muisto vain jää, Kotkan poikii ilman siipii, Juhannustanssit, Yksinäinen saarnipuu ja Käyn ahon laitaa sekä Ilkka Vainion isäänsä ja Kari Tapiota kunnioittava Ystävän risti.

Pressikuvat tästä.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualue permannon riveillä 12-17. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.
Lue lisää anniskelustamme!

Tuotanto Tampere-talo

Liput 29 €
Eläkeläiset ja opiskelijat 25 €

Lisää Tampere-talossa