Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

ti 18.2.2020 klo 11:00

Juuso-karhun tassutaidetta

Lisää kalenteriin 

Tampere-talo, Talvipuutarha - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Maankuulun Juuso-karhun tassutaidetta esittelevä näyttely on esillä Tampere-talossa. Kuusamon suurpetokeskuksessa asustavan karhuherran taidenäyttely avautuu Talvipuutarhassa tiistaina 18.2. kello 11. Teoksia voi käydä ihastelemassa aina sunnuntaihin 1.3. saakka. Piipahda siis vaikka talvilomalla!

Näyttelyyn on vapaa pääsy Tampere-talon aukioloaikoina. Ma 9-18, ti-pe 9-22, la 10-22, su 10-18. Kun talossa tapahtuu, aukioloajat voivat olla laajemmat.

Esillä on kaikkiaan kolmisenkymmentä teosta. Niistä yksi on uniikki, nimeltään Ystävyyden sävyt, jonka Juuso on tehnyt tänä vuonna vietettävän Tampere-talon 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Teos syntyi marjaväreillä, ja Juuso teki sen viime syksynä ennen vetäytymistään talviunille.

Näyttelyssä on esillä lisäksi useita Juuson aiempia alkuperäisteoksia ja vedoksia. Talvipuutarhan näyttelyssä on myös Juusosta kuvia ja videoita, joissa se esiintyy yhdessä isäntänsä Sulo Karjalaisen kanssa.

Kävijät voivat ostaa näyttelystä mukaan Juuson taidetta.

Tampere-talolle tehty Ystävyyden sävyt -teos huutokaupataan Taysin nuorisopsykiatrian poliklinikan toiminnan hyväksi myöhemmin tänä vuonna.

Juuso ja Tampere-talo ovat tehneet yhteistyötä aiemminkin. Pari vuotta sitten karhuherra toimi Talon kattomehiläisten tuottaman hunajan koemaistajana.

Tuotanto Tampere-talo

Lisää Tampere-talossa