Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

la 15.10.2022 klo 19:00 · Legendaarinen rock-ikoni yhdysvaltain keskilännestä

Kansas (USA)

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti on siirretty koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi.

Uusi esityspäivä on 15.10.2022 klo 19.00 (edellinen siirtopäivä 16.10.21 ja alkuperäinen esityspäivä 23.10.20).

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen  esityspäivään. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, ohjeet lippupalautuksiin löydät täältä.

Lippujen palautuspyynnöt 31.10.2021 mennessä.

 

Maanläheisen hardrockin eläviin legendoihin lukeutuva Kansas konsertoi Point of Know Return – 40th Anniversary -nimisellä, 14 konserttia käsittävällä Euroopan kiertueellaan myös Suomessa. Kiertueen nimi viittaa yhtyeen vuonna 1977 julkaistuun menestysalbumiin Point of Know Return. Jo yli neljällä vuosikymmenellä menestyksestä nauttinut Kansas tunnetaan huippuenergisenä ja monumentaalisena lavaesiintyjänä, jota uskolliset ihailijat tulevat kerta toisensa jälkeen katsomaan niin Yhdysvalloissa, Euroopassa kuin Japanissakin.

Marraskuussa 2019 Pennsylvaniasta startanneella Point of Know Return – 40th Anniversary -kiertueella Kansasin kokoonpanossa soittavat Phil Ehart (rummut), Billy Greer (basso & laulu), Ronnie Platt (laulu & kosketinsoittimet), David Ragsdale (viulu & kitara), Tom Brislin (kosketinsoittimet), Zak Rizvi (kitara) ja Richard Williams (kitara).

”Onhan siitä jo aikaa, kun yhtye on viimeksi esiintynyt Euroopassa, jossa meillä on paljon uskollisia faneja”, kitaristi Richard Williams kertoo. ”Olemme innoissamme, kun saamme konsertoida eri puolilla Eurooppaa. Yleisö kuulee kaikki Point of Know Return -albumin biisit, kaikki muutkin hittimme ja lisäksi ennen kuulemattomia biisejä tulevalta studioalbumiltamme.”

 

 

Topekasta, Kansasin osavaltion pääkaupungista, Yhdysvaltain Keskilännestä kotoisin oleva yhtye on ansioitunut myös levyrintamalla. Viittätoista studioalbumia ja viittä live-albumia on maailmanlaajuisesti myyty huimat 30 miljoonaa kappaletta, jonka tuloksena yhtyeellä on lukuisa määrä niin kulta- kuin platinalevyjä. Nimeään kantavan debyyttialbuminsa Kansas julkaisi jo vuonna 1974. Kansasin tunnetuimpia kappaleita ovat esimerkiksi singlejulkaisuina miljoonamyynteihin ja radioiden soittolistoilla miljooniin soittokertoihin yltäneet Carry On Wayward Son ja Dust in the Wind. Kansas on myös komeillut arvostetun Billboard-julkaisun levymyyntitilastoissa 1970- ja 1980-luvuilla yhteensä peräti 200 viikon ajan.

Yhtye aloitti pitkän uransa lähinnä progressiivisen rockin tekijänä, mutta vuosien saatossa tyyli muuttui raskaammaksi hardrock-vaikutteiden astuessa vahvasti mukaan. Myös kliseinen ilmaisu ”klassinen rock” sopii Kansas-yhtyeelle, sillä aikoinaan yhtyeessä vaikuttaneen kitaristi-kosketinsoittaja Kerry Livgrenin tekemissä kunnianhimoisissa, rock-sinfonisissa menestyskappaleissa kuuluu hänen rakkautensa Gustav Mahleria, Richard Wagneria ja muita klassisen musiikin säveltäjiä kohtaan.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, ei väliaikaa.
Konsertissa on käytössä lisäkatsomo.

Huom! Esityksessä on K-18 anniskelualueina aitiot A ja B. Anniskelualueelle lipun ostanut voi viedä mukanaan katsomoon joko ennen esitystä tai väliajalla ostamansa juoman.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo & RH Entertainment

Varaa hotellihuone

Tampere-talon yhteydessä oleva upouusi Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 79 € / 69 € / 59 €

Lisää Tampere-talossa