Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

ti 22.6.2021 klo 09:00

Keisteri & Kerimov -näyttely

Lisää kalenteriin 

Tampere-talo, Talvipuutarha - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Näyttelyn aukioloajat:

Näyttely on avoinna 22.6.-15.8. välisenä ajankohtana Tampere-talon Talvipuutarhassa.
Avoinna ti-ke 9-17, to-pe 9-19 ja la-su 10-17.
Poikkeuksena Tapahtumien yö to 5.8. 9-22 ja Puistokonsertti la 7.8. klo 10-21.

 

Teemu Keisteri ja Nikolo Kerimov jatkavat työssään ansiokkaasti Keith Haringin perintöä. 1980-luvun puolivälissä syntyneet kuvataiteilijat levittävät teoksiaan laajakatseisesti perinteisten alustojen ulkopuolelle. Keisterin Ukkeli-hahmo ja Kerimovin Bogus-possu ovat kuin kotonaan niin t-paidoissa, suurissa seinämaalauksissa tai postikorteissa. Toisaalta kotimainen moderni taide ei epäröi ottaa kantaa yhteiskunnan tilaan tai miettiä ihmisyyden ydintä.

Tampere-talon Talvipuutarhassa Kerimovin käsin tuftatuissa ryijyissä esiintyvä Bogus-possu pistää katsojan miettimään tuotantoeläimen asemaa. Keisterin neonvalotaiteessa on myös yhteiskunnallinen vivahde: suomalaisen elämäntyylin harmaa ydin erottuu, vaikka sen pinta loistaisi kuin kirkkain neonmainos.

Talvipuutarhan näyttelyyn on vapaa pääsy.

Keith Haring Posters -näyttelyyn ja Ilpo Musto: London Calling -valokuvanäyttelyyn voit ostaa liput Tampere-talon lipunmyynnistä ja lippu.fi:n myyntikanavista.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo

 

Täydennä vierailusi yöpymisellä saman katon alla!

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard by Marriott Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Media

Kesänäyttelyiden pressikuvat löydät täältä!

Lisätietoja pressilipuista ja käytännöistä

Lisää Tampere-talossa