Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

ma 22.11.2021 klo 18:00

Koskinen -fanitapahtuma

Lisää kalenteriin Osta liput Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Erikoisennakkonäytöksessä nähdään Koskinen-sarjasta kansainväliseen levitykseen tehty 90 minuutin versio Koskinen ja Raadonsyöjä. Tilaisuudessa on mukana sarjan tekijät: Riku Suokas, Lauri Nurkse ja Eero Aho sekä kirjailija Seppo Jokinen, joille fanit saavat esittää myös kysymyksiä ennen elokuvanäytöstä. Tapahtumassa myös kirjamyyntiä.

Koskinen sarjassa seurataan komisario Sakari Koskista (Eero Aho) ja hänen tiimiään Tampereen poliisin väkivaltaisten rikosten yksikössä, jossa selvitetään henkirikoksia. Yksikkö on erittäin kiireinen, henkilöstömäärä on vähäinen ja sillä ei ole tarpeeksi resursseja. Monenkirjavaan tiimiin kuuluu Lundelin (Maria Ylipää), alkoholista lääkkeen stressiin löytänyt kolmen lapsen äiti, tinderiä ahkerasti kuluttava Pekki (Turkka Mastomäki) ja intohimoinen jalkapallon ystävä Kaatio (Jon-Jon Geitel).

Koskinen sarja perustuu Seppo Jokisen dekkarikirjasarjaan Komisario Koskinen. Sarjassa kirjat on tuotu nykypäivään ja tapahtumat sijoittuvat Tampereelle. Pääosissa Eero Aho, Maria Ylipää, Turkka Mastomäki ja Jon-Jon Geitel.

Tilaisuuden kesto n. 2 tuntia.

Sarja alkaa 29.11. Ruutu + palvelussa.

Tuotanto Tampere-talo ja Aitomedia

 

OSALLISTU Komisario Koskinen -kävelykierrokselle!

Amazing Walks – Komisario Koskinen -kävelykierroksella pääsee Koskisen ja hänen tiiminsä jalanjäljille. Samalla voi testata omia taitojaan rikosten ratkonnassa. Mobiilisovellusta hyödyntävän kierros johdattaa pitkin ydinkeskustassa sijaitsevia sarjan kuvauspaikkoja. Reitin pituus on noin kolme kilometriä.

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 23 €
Eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät 19 €
Komisario Koskinen -kävelykierros 37 €

Lisää Tampere-talossa