Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tapahtumien siirrot ja peruutukset

Lue lisää

to 16.4.2020 klo 19:00

Shaolinin Kung Fu -munkit – PERUTTU

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Huom! Esitys on peruutettu ryhmän Suomen kiertueen peruuntumisen vuoksi. Ostetut liput on mahdollista palauttaa takaisin siihen myyntipisteeseen, josta liput on hankittu. Vaihtoehtoisesti liput voi myös vaihtaa toiseen tilaisuuteen tai lahjakorttiin Tampere-talon lipunmyynnissä, laittamalla sähköpostia osoitteeseen lipputoimisto@tampere-talo.fi

Vuoden 2018 loppuunmyydyt katsomot maassamme lumonnut ja ympäri maailman huippusuosituiksi noussut kiinalaisten Shaolinin Kung Fu -munkkien esitys saapuu Suomeen taas huhtikuussa. Tampere-talon lavalla nähdään yli kahdenkymmenen taiturimaisen munkin show, joka sisältää monien eri itämaisten itsepuolustus- ja taistelulajien esityksiä sekä huikeaa tasapainottelua ja mielenhallintaa.

Oransseihin asuihin pukeutuneita Kung Fu -taitureita on kutsuttu Suomessa myös Shaolinin lentäviksi munkeiksi heidän ainutlaatuisten ja jopa yli-inhimillisten temppujensa takia. Shaolin-munkkien ryhmä saapuu Suomeen Kiinasta Henanin maakunnasta, jossa heidän luostarialueensa sijaitsee.

Shaolin-munkkien esityksessä yhdistyvät perinteinen Shaolin Kung Fu, viimeiseen piirtoon asti hiottu koreografia sekä dramaattinen valo- ja äänimaailma, jotka luovat katsojien eteen henkeäsalpaavan tunnelman monien vuosisatojen takaisesta itämaisesta maailmasta. Nämä Kung Fun mestarit esittävät korkeita voltteja, potkuhyppyjä ja muita taiturimaisia liikeitä.

Esityksestä huokuu täydellinen kurinalaisuus sekä nöyrä ja kunnioittava suhtautuminen uskonnollisessa tarkoituksessa läpi vietyihin seremonioihin. Shaolinin munkkien esityksiä on nähty ympäri maailman jo yli 25 vuoden ajan yhteensä runsaassa 6 000 näytöksessä, jotka ovat keränneet yli viisi miljoonaa katsojaa. Nyt tämä ryhmä saapuu ilahduttamaan ja hämmästyttämään yleisön pyynnöstä katsojansa jälleen Suomeen.

Tapahtumassa on lisäkatsomo.
Tapahtumassa on väliaika.

Tuotanto Tampere-talo ja Joe Lunnas Oy

Liput 45/39/34 €
Eläkeläiset, opiskelijat ja lapset (16v. asti) 34 €

Lisää Tampere-talossa