Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

su 20.3.2022 klo 17:00

Lasse Heikkilän 60-vuotisjuhlakonsertti: Laulu tähtien takaa

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti on siirretty keväälle 2022. Uusi konserttipäivä on su 20.3.2022 klo 17.00. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttipäivään. Voit lukea lisää lippujen hyvityskäytännöistä tästä.

 

Lasse Heikkilän 60-vuotisjuhlakonsertti tarjoaa historiallisen läpileikkauksen ja monipuolisen kattauksen yhden suomalaisen hengellisen musiikin tunnetuimman säveltäjän tuotannosta. Luojaa, luontoa ja isänmaata rakastava Heikkilä on neljän vuosikymmenen ajan kirjoittanut satoja lauluja, joista lukuisat ovat menestyneet myös maailmalla. Suomalaisista säveltäjistä hänen laulujaan on kautta aikojen eniten käännetty muille kielille. 

– Ystävien ja kollegojen into järjestää juhlakonsertti on liikuttavaa. Olisi hienoa, jos tulet mukaan livenä tai striimin välityksellä, kommentoi Lasse Heikkilä. 

Heikkilän rakastettuja lauluja tulkitsevat Saila, Pentti Hietanen, Jaana Pöllänen ja Päivi Ristimäki. Illan aikana kuullaan myös Jippii-kuoroa, Harjun Kamarikuoroa sekä Musiikkiteatteri ja tanssiryhmä Valkiaa. Lavalle nousevat myös Gospel Power ja nostalginen Sons de la vie. Juhlan juontaa Leevi Ahopelto. Illan musiikista vastaa orkesteri Lehari Kaustelin johdolla. 

Konsertin kesto noin 2 h 30min sisältäen väliajan.

Konsertista tehdään myös striimaus. Striimiliput ovat myynnissä Tiketissä.   

Tuotanto Tampere-talo ja Ohjelmatoimisto Kristalli

Tilaisuudessa on numeroimattomat paikat. Lue lisää turvallisuusratkaisuista Tampere-talossa täältä.

Muutokset mahdollisia.

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

 

Liput 39 €

Lisää Tampere-talossa