Powered by Music x Media: Light & Shadow -seminaari - Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

ke 28.9.2022 klo 09:00 · Valaistuksen ja visualisoinnin ammattilaisseminaari

Powered by Music x Media: Light & Shadow -seminaari

Lisää kalenteriin 

Tampere-talo, Sorsapuistosali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Valaistuksen ja visualisoinnin ammattilaisseminaari Tampere-talossa 28.9.2022

Light & Shadow -seminaari järjestetään osana luovien alojen Music x Media -ammattilaistapahtumaa ke–la 28.9.–1.10.2022. Seminaarin osallistujat voivat lunastaa pääsyn Music x Mediaan erikoishintaan.

 

Seminaarin sisältö

Mikki Kunttu (Cirque du Soleil, Nightwish, Apocalyptica, Boston Ballet, Tero Saarinen, Kansallisooppera)

Ola Melzig (Euroviisut, American Song Contest)

Ralph-Jörg Wezorke (Lightpower)

Light & Shadow on visuaalisen suunnittelun viimeisimmät trendit ja tulevaisuuden mahdollisuudet esittelevä yksipäiväinen ammattilaisseminaari, jonka puhujina ovat tunnetut kansainväliset isojen konserttien ja tapahtumien visualistit. Seminaarin isäntänä toimii maamme menestynein valosuunnittelija ja visualisti Mikki Kunttu.

Seminaari tuo yhteen AV-alan huippuammattilaiset, opiskelijat, töiden tilaajat, laitevalmistajat ja freelancerit. Rammsteinin, Madonnan, U2:n tai vaikkapa Euroviisujen spektaakkelimaiset lavashow’t suunnitelleet visualisointialan kansainväliset huippunimet eivät ole seminaarissa vain pelkkinä puhujina, vaan tapahtumapäivän keskiössä on alan ihmisten kohtaaminen ja korona-ajan jälkeiseen maailmaan valmistautuminen AV-alalla.

Light & Shadow -seminaari järjestetään Tampere-talon Sorsapuistosalissa, joka suunnitellaan sohvaryhmistä koostuvaksi olohuonemaiseksi verkostoitumistilaksi, jossa Mikki Kuntun kansainväliset tähtivieraat ja alan kotimaiset ammattilaiset, firmat sekä opiskelijat tuodaan koko päiväksi samojen pöytien ääreen. Tässä seminaarissa myös kahvitauot ja ruokailut ovat verkostoitumista, sillä järjestäjä arpoo pöytäseurueet erikseen jokaiselle tauolle.

AV-alan ammattilainen tai opiskelija poistuu seminaarista monia arvokkaita oppeja ja lukuisia kontakteja rikkaampana sekä ainutkertainen merkintä ansioluettelossaan. Tapahtuman todellinen arvo ja hyöty tulee olemaan osallistujalle pääsylipun hintaan verrattuna moninkertainen.

Seminaarin toteuttavat yhteistyössä Tampere-talo, MA Lighting, Lightpower, Clay Paky, Harman/Martin, Arri, MDG, Robe Lighting, Pyroman Oy, Ayrton, LIVE Design, Lighting and Sound International, Intersonic Oy, Ralph Larmann, Yle ja Akun Tehdas sekä Music x Media.

Tuotanto Tampere-talo

Muutokset mahdollisia.

 

Osta liput

Early Bird -hinta 200 € + alv 10 % (myynnissä 31.5.2022 asti)

Perushinta 261 € + alv 10 % (myynnissä 1.6.2022 alkaen)

Osta liput Lippu.fi-verkkokaupasta

 

Haluatko yhdistää Light & Shadow -seminaarin muuhun Music x Media -tapahtuman ohjelmaan? Osta seminaarilippusi yhdessä Music x Media -lipun kanssa! Yhdistelmälippujen hinnat ovat voimassa 31.5.2022 asti.

Basic-yhdistelmälippu 350 € + alv 10 % (sisältää lipun Light & Shadow -seminaariin ke 28.9.2022 ja Basic Passin Music x Media -ammattilaistapahtumaan ke–to 28.–29.9.2022)

Gold-yhdistelmälippu 450 € + alv 24 % (sisältää Basic-yhdistelmälipun ja pääsyn Industry Awards -gaalaan 2022)

Osta yhdistelmäliput Music & Media -tapahtuman verkkosivuilta

 

Valossa Mikki Kunttu -festivaali

Tampere-talossa järjestetään ke–la 28.9.–1.10.2022 visualisti ja valosuunnittelija Mikki Kunttua juhlistava Valossa Mikki Kunttu -festivaali, joka tarjoaa yleisölle konsertin Tampere Filharmonian kanssa, gaalajuhlan sekä valokuvanäyttelyn.

Lue lisää festivaalista

 

Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen elämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone

Lisää Tampere-talossa