Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

ti 3.5.2022 klo 19:00 · Kapellimestarina Santtu-Matias Rouvali

Lontoon Philharmonia-orkesteri

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti on siirtynyt koronatilanteen vuoksi. Tampere-talon 21.9.21 konsertti on siiretty uuteen ajankohtaan ti 3.5.2022 klo 19. Musiikkitalon konsertin uusi ajankohta on puolestaan ma 2.5.2022 klo 19. Jo ostetut liput käyvät uuteen päivään sellaisenaan. Jos  uusi ajankohta ei sovi, lippupalautukset (Tampere-talo/lippu.fi ja Musiikkitalo/Tivcketmaster tulee tehdä 30.9.21 mennessä). Lisätietoja lippurahojen palautuksesta ja lahjakorttivaihdosta löydät täältä.

Ylikapellimestari Santtu-Matias Rouvali johtaa Lontoon Philharmonia-orkesterin konsertit toukokuussa 2022 Helsingissä ja Tampereella. Musiikkitalo ja Tampere-talo toteuttavat yhteistyössä orkesterivierailun maailman huipulta. Solistina loistaa maailman konserttilavoilta tuttu venäläispianisti Denis Kozhukhin. Konsertit toteutuvat Jane ja Aatos Erkon säätiön tuella.

Santtu-Matias Rouvali on tällä hetkellä lontoolaisorkesterin päävierailija ja uusi kiinnitys ylikapellimestarina alkaa kesällä 2021. Rouvali on toiminut Tampere Filharmonian ylikapellimestarina vuodesta 2013 ja aloitti Göteborgin sinfonikkojen ylikapellimestarina 2017. Hän kuuluu maamme kansainvälisesti kysytyimpiin kapellimestareihin, joka kuluneella kaudella debytoi New Yorkin filharmonikoiden, Berliinin filharmonikoiden ja Concertgebouw-orkesterin vierailijana.

Konsertin ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Konsertit oli määrä järjestää lokakuussa 2020, mutta koronatilanne siirsi niitä myöhemmäksi. Lontoon Philharmonia-orkesteri on vieraillut Tampere-talossa kerran aikaisemmin talon avajaisvuonna 1990. Edellinen Helsingin vierailu toteutui Helsingin juhlaviikoilla vuonna 2009.

– Konsertin piti olla osa Tampere-talon 30-vuotisjuhlavuotta, sillä lontoolaisorkesteri vieraili talossa myös avajaisvuonnamme elokuussa 1990. Erityisen säväyksen vierailulle tuo joka tapauksessa se, että Rouvali pääsee johtamaan uutta orkesteriaan Tampere-talon Isossa salissa, joka on hänen ja Tampere Filharmonian kotisali. Kansainvälisten tähtiorkesterien vierailut ovat aina merkittävä tapaus ja iloitsemme käynnistyneestä yhteistyöstä Philharmonian ja Musiikkitalon kanssa, sanoo Tampere-talon ohjelmapäällikkö Suvi Leinonen.

– Rouvalin ja Philharmonian yhteistyön kokeminen Tampereella ja Helsingissä tulee olemaan unohtumaton elämys. Kiitämme lämpimästi Erkon säätiötä tuesta ja yhteistyöstä. Tämän tason vierailuja ei olisi mahdollista toteuttaa ilman tukea. Yhteistyömme Tampere-talon kanssa takaa sen, että voimme tarjota ainutlaatuisen vierailun entistä laajemmalle yleisölle Suomessa, kertoo Musiikkitalon talous- ja kehityspäällikkö Robin Lindeberg.

Konsertissa on väliaika.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo ja Musiikkitalo

Opiskelijahintaisia lippuja saatavilla vain Tampere-talon lipunmyynnistä!
Varaa opiskelijaliput sähköpostitse lipputoimisto@tampere-talo.fi

Lue lisää turvallisuusratkaisuista Tampere-talossa täältä.

 

 Täydennä elämyksesi majoittumalla saman katon alla

Tampere-talon yhteydessä oleva Courtyard Tampere City -hotelli mahdollistaa täydellisen konserttielämyksen. Kun varaat vierailusi yhteyteen kauttamme majoituksen, saat sen kumppanihintaan. Hinta sisältää aamiaisen ja wifin. Tervetuloa viihtymään!

Varaa hotellihuone tästä!

Liput 98/88/65 €
Opiskelijat (paikkoja rajoitetusti) 28 €

Lisää Tampere-talossa