Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

to 7.10.2021 klo 18:00 · William + Pihlaja + Pyrythekid + Rosa Coste + Jambo

Lost In Music X Blockfest

Lisää kalenteriin Osta liput Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Suomen suurin klubifestivaali Lost In Music ja Pohjoismaiden suurin hip hop-festivaali Blockfest paiskaavat kättä tuoden yhdessä Tampere-talon ison salin lavalle kotimaisen hiphopin kärkinimiä ja potentiaalisimpia tulokkaita. Torstaina 7.10. järjestättävä keikkailta on kaikille sallittu ikärajaton tapahtuma, joka toimii samalla niin Lost In Musicin kuin Musiikki & Median -avajaistapahtumana.

Illan pääesiintyjä William nousi 2020 vuoden aikana raketin lailla striimaus- ja radiosoittolistojen kärkeen ”Penelope” -hitillään. Nyt toisen albumin pian julkaiseva hip hop-artisti William esittää uudistetun liveshow’n hulppeissa Tampere-talon puitteissa. Illan toisena päätähtenä esiintyy tamperelaistaustainen pop-artisti Pihlaja, joka vielä toissa vuonna haki Lost In Musiciin esiintymään signaamattomana artistina, mutta on viimeisen parin vuoden aikana noussut yhdeksi Suomen pop-taivaan uusista tähdistä.

Lost In Music ja Blockfest haluavat kummatkin tarjota esiintymismahdollisuuksia uransa alkuvaiheessa oleville artisteille, jotka kuplivat pinnan alla suuren suosion kynnyksellä. Tampere-talon illan avaa lyhyillä showcase-keikoillaan nousukiidossa oleva uhoavasta flow’sta tunnettu Pyrythekid, uusi r&b-lahjakkuus Rosa Coste sekä viihdyttävyydestä kiitelty rap-tulokas Jambo, joka on myös yksi kolmesta suositun joovai? -podcastin tekijöistä.

Noudatamme viranomaisohjeistusten mukaisia terveysturvallisuusjärjestelyjä. Tilaisuudessa on rajoitettu kapasiteetti, joten liput on syytä hankkia ennakkoon.

Ovet aukeavat klo 17, showtime alkaa klo 18 alkaen.

Lipunmyynti on käynnistynyt Tampere-talon lipunmyynnissä sekä Tiketin ja Lippu.fin myyntikanavissa.

www.lostinmusic.fi
www.blockfest.fi
www.tampere-talo.fi

Tuotanto: Sunborn live, Lost In Music, Tampere-talo & Blockfest

Liput 25 €

Lisää Tampere-talossa