Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

su 2.1.2022 klo 14:00 · Tampere-talo Oy ja Kantelinen Company ylpeänä esittävät

Lumikuningatar

Lisää kalenteriin Osta liput

Tampere-talo, - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Suomalaista historiaa koetaan tammikuussa 2022, kun suomalaisen taitoluistelun, jääkiekon ja esittävän taiteen huippunimet nähdään ainutlaatuisessa suurtuotannossa upouudella Uros Live -areenalla Tampereella!

H. C. Andersenin klassikkosatuun pohjautuva, rakastettu ja taianomainen Lumikuningatar kokee ensi-iltansa 1.1.2022. Jäällä nähdään maamme kansainvälisesti nimekkäimmät taitoluistelijat sekä tunnetut jääkiekkotähdet. Elämys on täynnä sykähdyttäviä hetkiä ja jännitystä, kun hyvä ja paha ottavat mittaa toisistaan. Luistelun, jääkiekon, musiikin, tanssin ja esittävän taiteen yhdistelmä sekä visuaalinen ilotulitus on ainutkertainen tapahtuma koko perheelle. Klassikkotarina Lumikuningattaresta saa jäällä uuden sovituksen, jonka sävellyksestä vastaa Tuomas Kantelinen.

Lumikuningattaren roolissa nähdään taitoluistelun viisinkertainen suomenmestari ja kolminkertainen EM-mitalisti Kiira Korpi. Jäällä esiintyy Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö. Mukana ovat jäätanssin euroopanmestarit ja moninkertaiset MM- ja EM-mitalistit Susanna Rahkamo & Petri Kokko, taitoluistelija Mila Kajas sekä 13-kertainen MM-mitalijoukkue Marigold IceUnity, legendaarisen Anu ”Jääskis” Oksasen koreografioimana.

Maamme tunnetuimmista jääkiekkoilijoista ovat mukana pitkän NHL-uran tehnyt Niklas Hagman, Tappara-ikoni Pekka Saravo sekä maajoukkuekapteeni ja Suomen menestyneimpiin naisjääkiekkoilijoihin lukeutuva Jenni Hiirikoski. Jäällä nähdään myös MM-kultajoukkueen ja Jokerien KHL-joukkueen kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila. Jäälle luistelee myös maamme kansainvälisesti menestynein muodostelmaluistelujoukkue Marigold Ice Unity.

Jääshow’n toteuttavat kansainvälisesti tunnetut valosuunnittelun, ohjauksen, käsikirjoituksen ja puvustuksen ammattilaiset. Suurtuotannon käsikirjoittaja ja konseptoija on kanadalainen Melissa A. Thompson, joka tunnetaan mm. Cirque du Soleilin tuotantojen konsepteista. Lumikuningattareen musiikin on säveltänyt Suomen kansainvälisesti menestynein elokuvasäveltäjä Tuomas Kantelinen. Show’n visualistina ja valosuunnittelijana toimii maailman suurimpien areenoiden ja tuotantojen visualisti ja kansainvälistä mainetta Cirque de Soleilin tuotannoissakin niittänyt Mikki Kunttu. Ohjauksesta ja koreografiasta vastaa merkittävistä musikaali- ja areenatuotannoista sekä menestyneistä jääkoreografioista tunnettu Reija Wäre, ja joukkokohtausten jääkoreografiasta mm. Marigold IceUnitynkin valmennuksesta tuttu Anu ”Jääskis” Oksanen. Pukusuunnittelusta vastaa Suomen kansainvälisesti tunnustetuin pukusuunnittelija Erika Turunen.

Tuotanto Tampere-talo & Kantelinen Company

 

Liity mukaan Lumikuningattaren taianomaiseen maailmaan lumikuningatar.fi!

Ryhmäasiakas, kysy tarjousta asiantuntijoiltamme!
puh. 03 243 4501 | ryhmamyynti@tampere-talo.fi

 

Esitykset UROS LIVE -areenalla 1.-3.1.2022

Ensi-ilta la 1.1.2022 klo 19 (suomenkielinen esitys)
Su 2.1.2022 klo 14 (ruotsinkielinen esitys/uppvisningen på svenska)
Ma 3.1.2022 klo 19 (suomenkielinen esitys)

Esityksen kesto n. 2 tuntia, sis. väliajan.
Esityksen ikäsuositus on yli 6-vuotiaille.

Katso kategoriakohtaiset katsomolohkot täältä!

Ryhmäasiakas, kysy tarjousta asiantuntijoiltamme!
puh. 03 243 4501 | ryhmamyynti@tampere-talo.fi

 

Varaa majoitus uudessa Lapland Hotels Arenassa
Lapland Hotels Arena on uudenlainen hotellikokemus, joka elää ja hengittää areenan sykettä ja tekee Tampereella ja Uros Live Arenalla vierailusta vaivatonta ja helppoa. Tarjoamme Lumikuningatar-jääshown lipun ostajille tarjoushintaista majoitusta tiettyihin huoneluokkiin. Hyödynnä etusi ja varaa yöpymisesi ajoissa tästä!

Misty Comfort
120 €/yö/yhden hengen huoneessa
140 € /yö/kahden hengen huoneessa

Mystique Deluxe
150 €/yö/yhden hengen huoneessa
170 € /yö/kahden hengen huoneessa

Arctic Loft
220 €/yö/1-4 hengelle

Arctic Loft Deluxe
290 €/yö/1-4 hengelle

Varaukset 15.11.2021 mennessä koodilla ALLSNOWQUEEN.

Tutustu majoituspaketteihin tarkemmin täältä!

Kategoria 1 alk. 79 €/aikuinen, alk. 59 €/lapsi (12v. asti) (sis. palvelumaksut)
Kategoria 2 alk. 69 €/aikuinen, alk. 49 €/lapsi (12v. asti) (sis. palvelumaksut)
Kategoria 3 alk. 49 €/aikuinen, alk. 39 €/lapsi (12 v. asti) (sis. palvelumaksut)
Fani- ja Perhe-VIP-paketti alk. 175 €/aikuinen, alk. 125 €/lapsi (12v. asti) (sis. palvelumaksut) 
Exclusive VIP-paketti alk. 220 €/kpl (sis. palvelumaksut)

Lisää Tampere-talossa