Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet
  • englanti
  • Suomi

ke 15.12.2021 klo 19:00

The Manhattan Transfer (USA)

Lisää kalenteriin Osta liput Tilaa tarjoilu Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Iso sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Katso Tampere-talon ajankohtaiset turvallisuustiedot täältä.

Koronatilanteen vuoksi joudumme siirtämään tämän konsertin Tampere-talon syysohjelmistosta vuodella eteenpäin esityspäivästä 15.12.2020 uuteen ajankohtaan 15.12.2021. Mikäli uusi ajankohta ei sinulle sovi ohjeet lahjakorttivaihtoon ja lippupalautuksiin löydät täältä.

Maailman parhaaksi lauluyhtyeeksi tituleerattu The Manhattan Transfer saapuu Suomeen joulukuussa 2021. Musiikissaan mm. poppia, bluesia ja jazzia taidokkaasti yhdistelevä lauluyhtye esiintyy Tampere-talossa 15. joulukuuta.

Newyorkilaisyhtye The Manhattan Transfer julkaisi esikoialbuminsa vuonna 1971. Pitkäjänteisesti töitä tehnyt yhtye on sittemmin noussut valtavaan suosioon ympäri maailman. Ryhmän levyjä on myyty miljoonia kappaleita ja The Manhattan Transfer on saanut uransa aikana kymmenen Grammy-palkintoa sekä lukuisia muita tunnustuksia, yhtye on mm. valittu Vocal Group Hall of Fameen vuona 1998.

Yhä aktiivisesti konsertoivan The Manhattan Transferin perustajajäsen Tim Hauser menehtyi vuonna 2014, mutta yhtye on jatkanut menestyksen tiellä hänen muistoaan kunnioittaen myös tämän jälkeen. Hauserin tilalle kokoonpanoon nousi Trist Curless, joka täydentää jo vuosia yhdessä laulaneita Alan Paulia, Janis Siegeliä ja Cheryl Bentyneä. Suomessa The Manhattan Transfer nähtiin viimeksi vuonna 2018, jolloin julkaistiin myös heidän viimeisin studioalbuminsa The Junction.

Konsertin kesto 90 min, ei väliaikaa.

Yleisön turvallisuuden vuoksi paikkamäärää on rajoitettu. Saman seurueen jäsenet voivat halutessaan istua konsertissa vierekkäin.
Tampere-talon henkilökunta opastaa paikan valinnassa. Lisätietoja.

Tuotanto Tampere-talo ja RH-Entertainment

Liput 59,50/49,40 €

Lisää Tampere-talossa