Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tapahtumien siirrot ja peruutukset

Lue lisää

pe 10.12.2021 klo 19:30

Maustetytöt

Lisää kalenteriin Osta liput Istumapaikkakartta

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Konsertti on siirretty koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi.

Uusi esityspäivä on 10.12.2021 klo 19.30 (edellinen siirtopäivä 23.4.21 ja alkuperäinen esityspäivä 15.12.20).

Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen  esityspäivään. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, ohjeet lippupalautuksiin löydät täältä.

Lippujen palautuspyynnöt 30.4.2021 mennessä.

 

 

Maustetytöt soittavat kaksi keikkaa ja molemmissa kaksi settiä Tampere-talon Pienessä salissa joulukuussa. Ennen väliaikaa tytöt esitettävät bändin debyyttialbumin kokonaisuudessaan ja väliajan jälkeisessä setissä bändin uuden albumin.

Maustetyttöjen uusi albumi Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä julkaistaan marraskuussa. Albumilta on julkaistu aiemmin singlet Jos mulla ei ois sua, mulla ei ois mitään, Tee se itse ja Ne tulivat isäni maalle, jonka 1000 kappaleen rajoitettu vinyylipainos on myytiin ennakkoon loppuun.

Maustetyttöjen edellinen albumi Kaikki tiet vievät Peltolaan nousi ilmestyessään suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi, ja on pysynyt listalla yhtäjaksoisesti 48 viikkoa. Lokakuussa 2019 julkaistu albumi ylitti kultalevyrajan jouluna ja oli vuoden kolmanneksi myydyin levy Suomessa. Uuden albumin kunniaksi myös debyyttialbumista julkaistaan 500 kpl rajoitettu juhlapainos värivinyylillä.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Konsertissa on numeroimattomat paikat. Yleisön turvallisuuden vuoksi paikkamäärää on rajoitettu. Salin paikat sijoittuvat niin, että riittävät turvavälit huomioidaan. Saman seurueen jäsenet voivat halutessaan istua konsertissa vierekkäin. Tampere-talon henkilökunta opastaa paikan valinnassa. Lisätietoja.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo & Alt Agency

Liput 29,50 €

Lisää Tampere-talossa