Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

pe 10.12.2021 klo 19:30

Maustetytöt: Vuoden pimein yö

Lisää kalenteriin Osta liput Istumapaikkakartta Uutta - osta liput ja palvelut!

Tampere-talo, Pieni sali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Katso Tampere-talon ajankohtaiset turvallisuustiedot täältä.

Konsertti on siirretty koronapandemian aiheuttaman epävarmuuden vuoksi joulukuulle 2021. Uusi esityspäivä on 10.12.2021 klo 19.30 (edellinen siirtopäivä 23.4.21 ja alkuperäinen esityspäivä 15.12.20).

Maustetytöt tekevät joulun alla konserttisalikiertueen, jonka keikoilla kuullaan kattavasti heidän tähänastista tuotantoa. Tampere-talon Pienen salin intiimi ympäristö toimii erinomaisesti Maustetyttöjen surumielisille lauluille ja erityisesti kappaleille, jotka normaalisti klubeilla ja festivaaleilla jäävät esittämättä. Vuoden pimein yö -konserttisalikiertueella Maustetyttöjen kappaleita kuullaan kahden setin verran. Heidät palkittiin viime vuoden Emma Gaalassa Vuoden rock- ja Vuoden yhtye -palkinnoilla.

Maustetyttöjen uusin albumi Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä julkaistiin viime marraskuussa. Albumilta on julkaistu muun muassa singlet: Jos mulla ei ois sua, mulla ei ois mitään, Tee se itse ja Ne tulivat isäni maalle, jonka 1000 kappaleen rajoitettu vinyylipainos myytiin ennakkoon loppuun. Heidän esikoisalbumi Kaikki tiet vievät Peltolaan nousi ilmestyessään suoraan Suomen virallisen listan ykköseksi, ja on pysynyt listalla yhtäjaksoisesti 48 viikkoa. Lokakuussa 2019 julkaistu albumi ylitti kultalevyrajan jouluna ja oli vuoden kolmanneksi myydyin levy Suomessa. Uuden albumin kunniaksi myös debyyttialbumista julkaistiin 500 kpl rajoitettu juhlapainos värivinyylillä.

Konsertin kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan.

Liity fb-tapahtumaan!

Konsertissa on numeroimattomat paikat. Yleisön turvallisuuden vuoksi paikkamäärää on rajoitettu.  Saman seurueen jäsenet voivat halutessaan istua konsertissa vierekkäin. Tampere-talon henkilökunta opastaa paikan valinnassa. Lisätietoja.

Muutokset mahdollisia.

Tuotanto Tampere-talo & Alt Agency

Liput 29,50 €

Lisää Tampere-talossa