Tampere-talo | Konsertit, tapahtumat ja yritystilaisuudet

Tapahtumien siirrot ja peruutukset

Lue lisää
  • englanti
  • Suomi

la 22.2.2020 klo 20:00

Sorsaklubi: Michael Monroe

Lisää kalenteriin Osta liput

Tampere-talo, Sorsapuistosali - Yliopistonkatu 55, 33100
Tampere, Finland

Aidoksi rocktähdeksi syntynyt Michael Monroe tietää tarkalleen, kuinka laulaa ja tehdä vaikutus yleisöönsä, ja tekee sen Sorsaklubin seisomakeikalla enemmän kuin tyylillä.

Entinen Hanoi Rocks -mies on julkaissut uuden lätyn One Man Gang (Silver Lining Music 2019), joka on silkkaa pakoa rock’n’roll -unelmaan sekä perjantai-iltojen hauskanpitoa seitsemänä päivänä viikossa. Monroe itse toimi levyn tuotantotehtävissä bändikavereidensa Rich Jonesin ja Steve Conten kanssa.

Monroen ääni loistaa ainutlaatuisesti tarttuvissa, matala-soundisissa kitaroissa, jotka sekoittuvat saksofonien ja pasuunoiden sekä jännittävien koukkujen ja melodioiden kanssa. One Man Gang on old-school -asennetta räikeällä tuoreella voimalla. Levyllä vierailevat tunnetut muusikot Kapteeni Sensible, Nasty Suicide, Eicca Toppinen ja Tero Saarti.

Sorsaklubin seisomakeikalta voidaan odottaa räjähtävää läsnäoloa, energiaa ja niin uutta kuin vanhaakin, taattua Monroeta.

Kokoonpano:

Michael Monroe – laulu, saksofoni ja harmonikka
Rich Jones – kitara ja laulu
Steve Conte – kitara ja laulu
Sami Yaffa – basso
Karl Rockfist – rummut

Sorsaklubi on Tampere-talon Sorsapuistosalissa pesää pitävä liveklubi, jossa keväällä on luvassa fanitapaamisia, herkkyyttä ja runsaasti rockia sopivan aikaiseen soittoaikaan.
Tutustu Sorsaklubin kevään ohjelmistoon!

Ilta on ikärajaton, konsertissa on erillinen anniskelualue.
Showtime alkaa klo 20, ovet avataan klo 19.

Liput myynnissä myös Tiketissä.

Tuotanto Tampere-talo

Liput  29 €
Opiskelijat 24 €

Lisää Tampere-talossa